4K OLED Philips jen za 22 tisíc. Má 120 Hz a HDMI 2.1, úhlopříčku 55" a parádní Ambilight

4K OLED Philips jen za 22 tisíc. Má 120 Hz a HDMI 2.1, úhlopříčku 55" a parádní Ambilight

CZC nyní nabízí ve slevě Ambiligh televizory řady OLED707. Philips 55OLED707 je nejlevnější OLED televizor s Ambilightem na trhu, přitom na rozdíl od základní řady LG má už lepší 100Hz/120Hz OLED panel. Nyní se dá koupit za 22 490 Kč, takže proti běžné ceně ušetříte několik tisíc. 

OLEDy Philips řady 707 jsou vhodný nejen na filmy, ale i pro hráče – TV má HDMI 2.1 vstupy s podporou režimu 4K120P VRR K od 48 Hz do 120 Hz při plné šířce pásma 48 Gb/s, plus kompatibilitu s FreeSync a G-sync.

O patřičný filmový, či herní zážitek a kvalitní zpracování obrazu se stará firemní obrazový procesor Philips P5 s prvky umělé inteligence. Pro tuto značku je již tradicí podpora všech HDR formátů – HDR10; HDR10+; HDR10+ Adaptive; HLG HDR10+, Dolby Vision. 

Ambilight televizor OLED707 má na svoji třídu nadstandardní výkon zvuku 70 W, zde je ve variantě 2.1. Televizor podporuje formát Dolby Atmos zajišťující prostorový zvuk a také technologii bezdrátového připojení audia DTS Play-Fi. Ta nabízí možnost televizor využít pro multiroom ozvučení bytu, nebo nabízí jednoduché bezdrátové připojení soundbaru, dalších reproduktorů a subwooferu, a tak rozšířit zvuk na plnohodnotné prostorové ozvuční.

O chytré funkce se stará operační systém Android TV 11, který nabízí svižné a intuitivní rozhraní a širokou nabídku aplikací, včetně oblíbených streamovacích služeb Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+ a dalších. A jak u Philipsu bývá zvykem, tak stylový design vznikal v Evropě – TV má ultratenký kovový rámeček a chromové nožky s tmavou saténovou povrchovou úpravou. 

Speciál: Televizory

Nový televizor vybírejte pečlivě. Kolik do něj chcete investovat, na jaké ceně začínají kvalitní modely? Jaká bude nejvhodnější úhlopříčka, rozlišení a jaký typ zobrazovacího panelu? Určitě si přečtěte návod Jak dobře koupit televizor.

Doporučujeme také redakční výběry televizorů:

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Určitě si přečtěte

Články odjinud