LAPA zastupovala Česko a Slovensko na konferenci McLarens v Londýně


			LAPA zastupovala Česko a Slovensko na konferenci McLarens v Londýně
22.5.2023 Tiskové zprávy

Společnost McLarens uspořádala European Real Estate Conference, která se konala v hotelu Blue Orchid, Tower Suites v Londýně. Setkání se zúčastnili zástupci významných makléřů a pojistitelů, a také ostatní affiliate partneři McLarens a nezávislí loss adjusteři například z Německa, Polska, Finska, Itálie, Belgie, Řecka a dalších zemí. Česko a Slovensko reprezentovali zástupci společnosti LAPA SERVICE s.r.o. a LAPA SLOVAKIA s.r.o, pánové Petr Mlčoch, CEO, a Michal Odehnal, Real Estate Expert.

Během konference jsme vyslechli řadu zajímavých odborných přednášek od našich evropských partnerů a kolegů z McLarens a také hostujících řečníků z odborných společností Brawdia a Halliwell Forensics. Mezi nejzajímavější patřily příspěvky s názvy Požáry solárních panelů – Forenzní pohled, Současná inflace zejména ve stavebnictví, Nizozemský trh / Úrazové nároky a mnohé další. Diskutovali jsme o různých výzvách spojených s požadavky na likvidaci škod v Evropě a o aktuálním vývoji na místních trzích.


Mohlo by vás zajímat: Martin Žáček: Férovost je v pojišťovnictví klíčovou hodnotou


London2023

Rozhovory s konkrétními zástupci z jednotlivých zemí nám poskytly jedinečný vhled do specifických požadavků a postupů v oblastech, které jsou pro danou zemi relevantní. Tato interakce nám mimo jiné přinesla nové podněty a inspiraci pro další rozvoj našich služeb na českém a slovenském trhu.

Zaujala nás také tematicky zaměřená iniciativa ze strany pořadatelů, kdy jednotlivé země měly na konferenci své stánky, které sloužily jako jedinečná příležitost pro zástupce pojistitelů a makléřů seznámit se osobně s konkrétními zástupci z jednotlivých zemí ze sítě McLarens. Partneři u svých stánků nabízeli pochutiny a nápoje typické pro svou zemi. I my jsme se samozřejmě rádi zapojili a nepřivezli jsme nic jiného než vynikající české pivo, které jsme doplnili netradiční kořeněnou čokoládou. Nabízené lahůdky představovaly také skvělou příležitost pro vzájemné seznámení a sdílení kulturních zážitků.


Mohlo by vás zajímat: Insider varuje před možným střetem českého trhu s Evropskou komisí


Jsme velmi vděční partnerům z McLarens za pozvání a skvělou organizaci této úspěšné konference. Také bychom chtěli vyjádřit náš dík všem evropským partnerům a ostatním účastníkům za jejich příspěvky a vzájemně obohacující diskusi.

Již nyní se těšíme na další akci European meeting, která se bude konat v Itálii. Má-li někdo ze čtenářů doplňující dotaz k činnosti LAPA nebo možnostem šetření jakékoliv škody v jednotlivých zemích světa, budeme rádi, když nás bude kontaktovat na e-mailovou adresu lapaservice@lapaservice.com.

LAPA 20 eng

MCL_90thAnniversary_Logo_RGB

Zdroj: LAPA SERVICE

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články