Pusfinalio serijos starte – „Žalgirio“ pergalė (VIDEO) 11

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai pradėjo „Betsafe-LKL“ pusfinalio seriją. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Garliavoje rezultatu 69:58 (23:15, 15:14, 16:20, 15:9) įveikė Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ekipą.

Edgaras Ulanovas dvikovą Garliavoje pradėjo taikliu tolimu metimu, Lukas Lekavičius sumetė du baudų metimus, o Rolandas Šmitas pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga ir taikliu tolimu metimu– 11:6. Metimus iš po krepšio įmetė E.Ulanovas, Laurynas Birutis ir Isaiah Tayloras, vidutinio nuotolio metimą taikliai paleido Dovydas Giedraitis, R.Šmitas smeigė dar vieną tritaškį, o Achille Polonara tašką pridėjo nuo baudų metimo linijos – 23:15.

Keturis taškus surinko Ignas Brazdeikis, o Tyleris Cavanaugh ir Karolis Lukošiūnas taikliai atakavo iš toli – 33:23. Dvitaškį iš po krepšio dar pataikė L.Birutis, o sausą trijų minučių atkarpą nutraukė taiklus tolimas E.Ulanovo metimas – 38:29.

Tomas Dimša neklydo prie baudų metimo linijos ir smeigė tritaškį, dvi atakas iš eilės dvitaškiais užbaigė E.Ulanovas, reidą po krepšiu surengė L.Lekavičius – 49:41. Per likusias keturias kėlinio minutes tolimu metimu pasižymėjo D.Giedraitis, o kėlinio pabaigoje du baudų metimus realizavo T.Cavanaugh – 54:49. 

D.Giedraitis įmetė baudos metimą, bet pirmoje lemiamo ketvirčio pusėje strigo abiejų ekipų puolimas – 55:51. Ataką metimu viena ranka užbaigė L.Lekavičius, E.Ulanovas surinko keturis taškus iš eilės, šešis pelnė L.Birutis, o nelengvą metimą iš po krepšio dar įmetė R.Šmitas – 69:58.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 16, R.Šmitas 11, L.Birutis 10 (14 atk. kam., 2 blk.), L.Lekavičius 6 (5 rez. perd., 2 per. kam.), D.Giedraitis 6, T.Dimša 5, T.Cavanaugh 5, I.Brazdeikis 4, T.Dimša 3, I.Tayloras 2, A.Polonara 1 (5 atk. kam.), K.Hayesas 0.

„7bet-Lietkabelis“: J.Morrisas 12, K.Kullamae 9, V.Lipkevičius 9.

Komentarai

  1. ...

    Kaip matau išvadų nepadaryta. Žaidimas tragiškas. Hayesas-0, Ignas- 4,Tayloras- 2 taškai. Tai su kuo žaisti ? Lukošiūnu ? Nesuprantu kaip šitą komandą iš vis ant Eurolygos parketo išleido. Dabar visi pikti, rėkia viens ant kito. Bent Ulę suprantu, kaip nepyksi, kai vienas turi ir puolimą ir gynybą laikyti,kol kiti tinginiai stovi kaip kuolai. Jis tikrai pervargęs ir psichologiškai ir fiziškai. O kiti stovai nuo ko pavargę, per savaitę dvi rungtynes su Nevėžiu sužaidę ? Gėda.

  2. Zalgiris

    Na su Lietkabeliu pastoviai nera lengva 4 kelinis tai klampus kosmaras 51-55 aisku ir Lietkabeliu nesusimete metimu prastai atrode bent jau pabaiga isijudinom gynybos deka leido imest 58 taskus Brazdeikis tai atostogauja Kevarrius Hayes tai is vis namo siust dar matai pats Nori likt

  3. Trojus

    Stebėjau gyvai. Apverktinas vaizdas. Hayesas tiesiog nežaidžia, nekovoja. Jeigu su juo bus pratęsta sutartis- tai Žalgirio bus didžiulė komplektacijos klaida ir sekančiam sezonui. O ką veikia Lukošiūnas? Nusivyliau tokiu žaidimu ir nenustebsiu jeigu seriją laimės Lietkabelis…

  4. Sigis

    Kazys per silpnas,mest ji nx kartu su ulia ereliu

  5. Darius

    po vakar eurolygos finalo nebegalejau ziureti situ rungtyniu, lygis, nusiteikimas, meistriskumas, azartas, ideta dusia skyresi kaip diena ir naktis. Isijungiau telika ir veike kaip fonas kambaryje, kartais pabandydavau ziureti, tai iskart nuvildavo. Ja jie ten sau galvoja nezinau, bet atrodo kaip kokia gaistrininku komanda, nenorint izeisti nei vienos gaistrininku komandos. Beje, kazkaip labai jau skystai girdejosi keliu zombiu skanduotes apie kuilo. Jau viskas, baigiasi numyztu geltonai melynu skuduru mada ?

  6. Zalgiris

    Reik tiketis Penktadieni prie savu sienu bus geresnis zaidimas kad dabar kiek zaide Garliavoje neprate lengvu runktyniu neturejo

  7. Kevarrius Hayes

    Dar nori pats likti ir Zalgirio noretu pasilikti kad ir kaina neuzkelus Maksvytis siendien pyko ant Kevarrius Hayes

  8. f

    cia rimtai atsirado kazkokia trintis tarp trenerio ir zaideju?

  9. Faktas

    kad darius yra šašuotos prostitutes produktas, kurį netyčia padarė girtas ruskių saldofonas.
    Tai ir verkia dabar dėl visko. Geriau muilo operas žiūrėk, „sirgaliau“.

  10. matosi

    kad neisnaudojo savaites produktyviai , visi fizikai nepasiruošę , daugelis be ugneles , tik lukas su ulia rode nora kovoti. Na dar polonara , bet gaila lygioj vietoj iskrito…

  11. Aha

    Tikrai trintis jaučiasi, jau senokai galima matyt. Bent kiek matosi per transliacijas, tai Kazys visai vadeles paleides. Stovi raudonas, rėkia ant visų. Niekas jau jo nebeklauso ir net patys žaidėjai jau atgal Kaziui atkerta. Kažkokia palaida bala.