Založ si blog

Chlad

Som v posteli, na tele cítim chlad posteľnej plachty. Materiál, prebehne mi hlavou a nechávam to tak. Nechce sa mi, premýšľať a trápiť sa s nejakou látkou, nech je akákoľvek, poslúži mi. Len to ma zaujíma. Pohodlie, aby som sa dobre cítila.

 

Niekoľkokrát prechádzam rukou po plachte a užívam si tento dotyk. Jemný, mierne studený. Vyhovuje mi, v tomto počasí určite, tento týždeň sa poriadne oteplilo. Horúčava,  bŕŕŕ, keď si spomeniem. Nemám ju rada, vysoké teploty neznášam. Ležím na chrbte, ľahučká košieľka sa mi lepí na telo. Zhlboka sa nadýchnem a…

 

Vypustím vzduch zo svojich pľúc priamo do výstrihu. Cítim ho, dotýka sa ma na citlivých miestach. Pre mňa nepoznané, akoby som to nikdy nezažila, možno vzrušujúce. Trochu, asi takto to môžem povedať. Neklamem, nemám dôvod. Ešte aj jemnučké chĺpky na mojich prsníkoch reagujú. Zvláštne, pre mňa určite. Nebránim sa, možno je za tým niečo viac.

 

Hm, viečka sa mi samovoľne privreli. Možno by som aj zaspala, ale nejde to. Cítim dotyk na tvári. Možno aj jeho dych, akoby sa odrážal od mojej tváre. Vysoký, svalnatý muž. Nerobím nič, čakám, je to zvláštne. A potom, pootočím svoju tvár, chcem vidieť do tej jeho.

 

Nebude z toho nič, táto epizóda sa nevydarila. Jeho veľké dlane, cítim ich, sú teplé a jemné. Hladkajú moju tvár, pobehujú po nej. A tie pery. Dotýkajú sa mojich, je to také náruživé. Odovzdávam sa do jeho moci bez toho, aby som ho videla. Nechcem, aby prestal, moje vzrušenie narastá.

 

Košieľka je preč, zrejme kdesi na podlahe, strácam sa v jeho dlaniach kĺžucich sa po mojich bokoch. Moje bradavky sú pripravené, tie jeho dotyky… Postupne sa mu oddávam stále viac. Strácam nad tým kontrolu. Realita či sen? Neviem, prerušenie neprichádza do úvahy. Neberiem.

Tag:

Slnko

15.04.2024

Je ráno. Slnko už vypeká, akoby nemohlo byť po včerajšom dni unavené. Mohlo, keby to takto fungovalo. Nie, nič z toho, slnečná aktivita sa zvyšuje rýchlym tempom. Moje telo zahaľuje len tenučké tričko. Keby nebolo treba… Úvahy, veď prečo nie, popustiť uzdu fantázii môže byť celkom fajn. Oči privreté, tvár sa mi kúpe v slnečných lúčoch. Hodinky [...]

Pena

27.03.2024

Jedno vrznutie dverí a všetky oči jedným smerom. Dvere, to je ten bod a uprostred nich ja. Sám, tlačiaci sa dovnútra. Možno vietor, poháňa ma, akoby ma už chcel vteperiť za dvere. Neponáhľam sa, nemám dôvod. Som pokojný, vyrovnaný sám so sebou. Aj tie pohľady, milé mi nie sú, znesiem ich však. No kam by sa už pozerali… Moja ruka na kľučke, [...]

Kroky

14.03.2024

Kráčam po schodoch. Moje nohy, sú neskutočne ľahké, akoby som ich ani nemala. Ale mám, sú presne na svojom mieste. Pravá, ľavá, ešte raz sa na ne pozriem a pokračujem v ceste. Nejaké schody za mnou a predo mnou tiež, dvanásť poschodí spraví svoje. Možno som mala použiť výťah, dnes taká bežná záležitosť. Áno, v tejto bytovke sú hneď dva, jeden vedľa [...]

Armáda / Ekvádor /

Na západe Ekvádoru platí výnimočný stav, armáda bude bojovať s gangmi

01.05.2024 11:34

Bezpečnostná situácia v Ekvádore sa dramaticky zhoršila po tom, ako začiatkom januára ušiel z väzenia jeden z najmocnejších zločineckých bosov José Adolf Macias.

Vlak

Žena sa v Bratislave postavila pred idúci vlak, na mieste zomrela

01.05.2024 10:11

Rušňovodič ihneď použil rýchločinné brzdenie, no stretu už nedokázal zabrániť.

Ľubomír Solák / Matúš Šutaj Eštok / Polícia /

Začína sa reforma v polícii. Jej prípravu má riadiť nový viceprezident

01.05.2024 09:40

Zachovaný zostane aj existujúci post viceprezidenta, po novom viceprezidenta pre službu kriminálnej polície a migráciu.

Zrútenie diaľnice

V čínskej v provincii Kuang-tung sa zrútila diaľnica, zomrelo najmenej 19 ľudí

01.05.2024 09:18

Po kolapse 17,9-metrového úseku diaľnice spadlo dole 18 áut.