Motoristickým Legendám i letos kryje záda Slavia pojišťovna


			Motoristickým Legendám i letos kryje záda Slavia pojišťovna
24.5.2023 Tiskové zprávy

Tradičním partnerem největší motoristické výstavy v České republice Legendy 2023, která se bude konat o víkendu 27. a 28. května 2023 na Výstavišti v pražských Holešovicích, je Slavia pojišťovna.

Také letos se stane Slavia pojišťovna pojistitelem všech exponátů. Pořadateli výstavy bude krýt záda v případě živelních událostí, zahrnujících požár, vichřici a pád předmětu, ale také krádeže, vandalismu a odpovědnosti.


Mohlo by vás zajímat: Markéta Šichtařová: Tohle nám udělá konsolidační balíček


„Ještě předtím, než si exponáty prohlédnou první návštěvníci, musíme všechna auta nafotit a vytvořit jejich přesnou dokumentaci, aby bylo naprosto jasné, jak vypadala před výstavou a abychom mohli v případě pojistných událostí správně zlikvidovat škody,“ vysvětluje vedoucí likvidace pojistných událostí motorových vozidel ve Slavia pojišťovně Radek Ambler. Vloni tak pojišťovna během tří dnů vytvořila tisíce snímků pro 871 automobilů. Pojistná částka se pohybuje v cifrách s devíti nulami.


Mohlo by vás zajímat: ČNB: Jaká byla úspěšnost odborných zkoušek za 1Q 2023?


Ačkoliv tato ojedinělá přehlídka potrvá pouze dva dny, Slavia pro každý z téměř tisícovky exponátů vytvoří klasické pojištění. Bude se týkat nejenom historických vozidel, ale také slavných supersportů v čele s Bugatti, Ferrari nebo Lamborghini. Na letošní motoristické přehlídce Legendy 2023 však budou k vidění i motocykly a obytné vozy. Představí se na ní také závodní týmy, jednotliví piloti a k dispozici návštěvníkům bude rovněž prodejní galerie s obrazy, plakáty a oděvy s motoristickou tématikou.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články