reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epic nabízí zdarma hru Fallout: New Vegas Ultimate Edition

29.5.2023, Karel Polívka, aktualita
Epic nabízí zdarma hru Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Epic Games Store teď nabízí zdarma FPS hru Fallout: New Vegas ve verzi Ultimate Edition, jež se odehrává v post-apokalyptickém otevřeném světě plném zmutované fauny i flory, a to včetně humanoidních super-mutantů. Nabídka skončí ve čtvrtek 1. 6. v 17:00.
Hra sice vyšla v původní verzi už 22. 10. 2010, ale i přes její stáří a jemu odpovídající grafiku by si ji měli i mladší příznivci světa Falloutu a tohoto žánru obecně aspoň vyzkoušet, když už ne rovnou dohrát do konce. Stojí za ní vývojářské studio Obsidian Entertainment, které se proslavilo propracovaností svých RPG s důrazem na příběh (mezi jeho další hry patří např. RPG Neverwinter Nights 2, Pillars of Eternity, Tyranny, Pillars of Eternity II: Deadfire nebo The Outer Worlds).

 
Přestože Fallout: New Vegas vyšel 2 roky po Falloutu 3, který vyvíjela přímo Bethesda, a vypadal po grafické stránce na první pohled stejně (vyjma mírně odlišného barevného tónu), ty hry na sebe kromě zasazení do světa Falloutu nenavazují. Z hlediska hratelnosti a příběhu jde o něco hodně odlišného. Lze zmínit především mnohem větší rozmanitost a větvení příběhových misí na základě provedených rozhodnutí (hlavní dějová linie se navíc v určitém momentě rozdělí na 2 větve podle toho, na čí stranu se přidáte: Yes Man vs. Caesar). A také zde přibyla možnost úprav zbraní, která ještě ve trojce vůbec nebyla.

 
Verze Ultimate Edition obsahuje všechna vydaná obsahová rozšíření: Dead MoneyHonest HeartsOld World Blues, Lonesome Road. Pokud jste FNV ještě nehráli, doporučuji zkousnout už dost zastaralou grafiku a dát hře šanci. Nebo si ji teď aspoň aktivovat, dokud je zdarma.
 
 
Dohráli jste Fallout: New Vegas do konce?
V anketě šlo hlasovat od 29.5.2023 do 29.6.2023. Počet hlasujících: 20
Ano. Byl to výjimečně dobrý/zajímavý herní zážitek45 %
Ano. Bylo to OK10 %
Ano. Ale trochu mě to zklamalo, čekal jsem od toho více5 %
Ne. Ale mám to rozehrané a plánuji to dohrát0 %
Ne. Sice to mám rozehrané, ale přestalo mě to bavit5 %
Ne. Zatím jsem to nerozehrál, ale plánuji se do toho pustit20 %
Ne. Ta hra mě nezajímá15 %
reklama