ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 16165 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Celine Dion nepříjede. Je nemocná

0 jsk 29.5.2023

Zpěvačka Celine Dion musela zrušit část svého evropského World Tour 2023 a 2024. Podstupuje totiž náročnou léčbu kvůli diagnóze, která jí bohužel nedovoluje vystupovat.

Kanadská zpěvačka intenzivně pracuje na svém zotavení, ale v současné době není schopna zkoušení a náročných příprav, aby mohla úspěšně absolvovat zbytek turné, které mělo původně startovat 26. srpna 2023 v Amsterdamu a končit 22. dubna 2024 v Londýně. Zrušení se tak bohužel týká i pražského koncertu v O2 areně, který se měl konat 6. března 2024.

„Je mi moc moc líto, že vás musím zklamat. Opravdu dělám vše pro to, abych se mohla vrátit v plné síle na pódia, přijet za vámi, ale takové turné může být maximálně vyčerpávající, i když se cítíte stoprocentně fit. Nebylo by fér dál odkládat koncerty, a ačkoli mi to láme srdce, zrušit celou část turné teď dává největší smysl, dokud nebudu zase připravená předvést ten nejlepší výkon. Chci, abyste věděli, že se nevzdávám a nemůžu se dočkat, až se zase uvidíme,” vzkazuje zpěvačka svým věrným fanouškům.

Tagy: