Obrovská jehla zabodávající se do masivních rtů Lely Vémoly. Tak vypadá jeden z posledních příspěvků na sociální síti, který mapuje Lelinu velkou proměnu. Ostatně již nějaký čas se plavovlasá bývalá playmate snaží docílit mnohem přirozenější vizáže – méně výrazně se líčí, obléká se daleko „usedleji“ v porovnání s kolotočářským stylem, co nosila v době, kdy teprve randila se zápasníkem Karlem Vémolou (37), a dokonce ani její vlasy už nevypadají jako blond chemlon, ale zdobí ji mnohem přírodnější odstín, byť na napletených kadeřích.

Lela, která se pyšní magisterským titulem, je přitom známá tím, že se plastickým operacím rozhodně nevyhýbá. Má například obří silikonová ňadra i upravený nos. Ten v poměru s obličejem může působit jako poměrně maličký, ale možná to bylo jen tím porovnáním s obřími pysky, které ještě nedávno „zdobily“ Lelinu tvář. Ale i ona samotná uznala, že někdy je méně více… „Velmi dlouho jsem uvažovala nad zmenšením mých rtů. Pak přišel ten den a odhodlala jsem se tento zákrok podstoupit,“ svěřila se na instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémolová o ženách, které se motají kolem Karlose: Ubožačky, které dostihne karma! Petr Macek

„Myslím si, že mě menší rty omladily a zároveň mi zjemnily rysy obličeje. Vždyť posuďte sami,“ vyzvala své příznivce. Ti pochopitelně nešetřili slovy chvály, ačkoliv i tentokrát se našli rýpalové, co podotýkali, že by si ještě měla zmenšit spodní ret, aby její ústa nevypadala tak asymetricky.

A možná by prý měla i vyměnit prsní implantáty za menší, shodit umělou hřívu i řasy a možná by začala připomínat zase tu dívku ze slovenské Žiliny, kterou byla, než se pustila do světa uměle vytvořené krásy. Její partner však tento druh dokonalosti preferuje...

Fotogalerie
56 fotografií