Opuštěný pes odmítá opustit místo, kde ho zanechal jeho majitel

Hned první den nového roku se jednomu muži naskytl velmi smutný pohled. V uličce uviděl psa, který se držel na potrhané dece. Byl úplně sám a nikde nebyla žádná miska s jídlem nebo pitím. Majitel psa zanechal na ulici na Silvestra a odstěhoval se pryč. Společně se psem tam také nechal věci, které již nechtěl. Mezi nimi byla také deka, na které pes ležel.

en.goodtimes.my

Zmatený pes odmítal odejít od deky

Většina psů by odešla hledat někam jídlo nebo pomoc. Tento pes ale netušil, co se děje. Myslel si, že se pro něj majitel vrátí, a proto se držel na roztrhané dece. Netušil, že se pro něj už nikdy nevrátí. Podle sousedů se majitel psa i s rodinou odstěhoval předchozí den a psa vyhodil na ulici jako odpadky. Tak bezcitné zacházení si nezaslouží žádný živý tvor.

en.goodtimes.my

Psa si nakonec všimla také Marina Tarashevska, která založila Dallas DogRRR. Psovi byla evidentně zima, protože neměl srst a na začátku ledna byly poměrně nízké teploty. Sousedé jí řekli, že se majitelé odstěhovali. Marina pojmenovala fenku Camilla a snažila se jí pomoci. Nebylo to ale jednoduché, protože lidem nevěřila a vždy před nimi utekla.

Čtěte také: Apokalypsa by podle zesnulého pastora měla začít už letos

en.goodtimes.my

Úspěšná záchrana opuštěné fenky

Marina se odmítala vzdát a nakonec využila deku k tomu, aby nalákala Camillu do auta. Trvalo to přes hodinu, ale nakonec se jí to podařilo. Marina fenku odvezla do záchranného centra, aby ji prohlédl veterinář a byla konečně v bezpečí a v teple. Měla infekci ucha a poranění krku, pravděpodobně z rvačky s jiným psem.

en.goodtimes.my

Fenka byla na začátku hodně nedůvěřivá a bála se nového prostředí. Vyhýbala se očnímu kontaktu. Nakonec ale zjistila, že tito lidé to s ní myslí dobře. Postupně si s nimi vytvořila krásné pouto a začala jim věřit. Nyní si vede dobře a užívá si život v pěstounském domově. A čeká na milující rodinu, která by si ji adoptovala a vzala domů. Můžeme jen doufat, že už ji v životě nepotká nic tak hrozného a budete se mít do konce života dobře.

Zdroj: en.goodtimes.my