Policista si adoptoval holčičku, kterou poznal během služby

Policisté se vždy snaží udělat maximum pro všechny občany bez ohledu na jejich věk. Poručík Brian Zach byl jedné noci zavolán k případu 2leté holčičky. Jmenovala se Kaila a policisté přijeli do rodiny, protože na sobě měla dívka hodně zranění a modřiny po celém těle. Brian strávil hodiny s malou dívkou a snažil se ji utěšit. Během této doby mu přirostla k srdci.

Roztomilá dívka v nevyhovující rodině

„Byla to ta nejroztomilejší holčička, která mě okamžitě chytla za srdce. Chytila mě za ruku a položila si ji na klín a držela mě za ruku a zároveň mě tak trochu hladila po ruce,“ řekl poručík o prvním setkání. Kaila byla převezena do nemocnice, protože měla na těle mnoho zranění. I přesto byla velmi klidná a hodná.

V tu chvíli policista věděl, že si ji chce vzít domů. Po návratu ze služby o ní řekl své manželce. Řekl jí, že by si ji doopravdy chtěl vzít domů a poskytnout jí milující rodinu. Proces adopce rozhodně nebyl jednoduchý. Vzhledem k tomu, že byla dívka týraná, sociální péče, policista i jeho děti byli velmi opatrní.

Čtěte také: Pes odhalil špatnou chůvu, která pečovala o malého chlapečka

Příběh se šťastným koncem

Po dlouhou dobu si policista a jeho rodina nebyli jistí, že se Kaila doopravdy dostane do jejich rodiny. Dávali si proto pozor, aby se k ní příliš nepřipoutali. Každý týden žili, jak nejlépe to dokázali. Chtěli, aby měla dívka konečně milující rodinu a bezpečný domov. Zároveň ale věděli, že jim ji mohou úřady kdykoli odebrat a vrátit biologickým rodičům.

parentingisnteasy.co

Nakonec se ukázalo, že její rodiče nejsou pro výchovu způsobilí a soud i úřady se rozhodli, že jí bude mnohem lépe v rodině policisty. Adopce byla po dvou letech konečně uzavřená a Kaila se oficiálně stala součástí jejich rodiny. Poručík Brian a celý jeho rodina jsou nadšení, že ji mají doma a nemusí se obávat, že by od nich odešla. Tento policista jí zachránil život, a to hned dvakrát!

Zdroj: parentingisnteasy.co