Mladý stredopoliar Barcelony priťahuje záujem z Holandska

Zdieľať:

Barcelonský mladík Pablo Torre nemá za sebou najproduktívnejšiu debutovú sezónu v klube.

20-ročný stredopoliar, ktorý prišiel z Racingu Santander v lete minulého roka, hral len 12-krát za prvý tím vo všetkých súťažiach.

Torre si na svoj prvý štart v La Lige musel počkať až do záverečnej fázy sezóny, keď sa začiatkom tohto mesiaca predstavil od výkopu proti Realu Valladolid.

A s Ilkayom Gundoganom a Lionelom Messim v letných prestupových plánoch, Blaugrana dúfajú, že Torreho v lete dajú na hosťovanie.

Gerard Romero hlási, že mladík v strede poľa priťahuje záujem klubov v Holandsku.

V ideálnom prípade by Blaugrana uprednostnil hosťovanie Torreho do klubu v španielskej prvej lige, aby mohol nazbierať cenné skúsenosti s hraním v La Lige.Záujem prejavili okrem iného aj tímy ako Villarreal.

Ak sa však takýto krok neuskutoční, Torre bude mať možnosti z Holandska, aj keď nie je jasné, ktoré kluby z Eredivisie majú v súčasnosti záujem o jeho služby.

Torre si želá zostať v Barcelone a pokračovať v boji o svoje miesto v Xaviho tíme. Ale ako sa veci majú, takýto scenár sa zdá byť nepravdepodobný a dočasný odchod by mohol byť pre neho a klub tou najlepšou voľbou.

Hovorilo sa aj o tom, že by ho majstri La Ligy natrvalo predali s vloženou klauzulou o spätnom odkúpení.

Všetky náznaky smerujú k tomu, že Torre opustí Barcelonu v lete na hosťovanie a len čas ukáže, kde tento 20-ročný hráč skončí.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: footballscotland.co