Podle informací Blesku přiletěla v neděli pozdě večer. Hned v pondělí dopoledne se měla sejít se svými právníky, s nimiž celou záležitost řešila z Itálie po telefonech.

„Případ mi již paní Kuchařová předala k dalšímu právnímu řešení. To, že celou věc na rozdíl od řady ostatních paní Kuchařová dále nemedializuje, ještě neznamená, že by měla rezignovat na vlastní právní ochranu,“ napsal Blesku právník Kuchařové Tomáš Kotrlík.

Miss World 2006 pak v podvečer zamířila ze svého bytu na Smíchově do sídla Senátu, kde bylo naplánované slavnostní předávání ocenění její nadace Krása pomoci Beauty of Help Award 2023. „Určitě s tím počítám,“ vzkázala včera dopoledne Blesku s tím, že v žádném případě nemá v plánu omezovat svůj program. Ocenění její nadace je určeno osobnostem, které jsou i ve vyšším věku aktivní a inspirují ostatní napříč generacemi a obory nebo jsou inspirací svými občanskými postoji.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
41 fotografií