Car Mechanic Simulator, Amnesia a další brzy v Game Pass

Autor: tonyskatePublikováno: 30.5.2023, 15:01

Publikováno: 30.5.2023, 15:01

Sociální sítě

O autorovi

tonyskate

tonyskate

Je autorem 6109 článků

Přísun nových her do předplatného Xbox Game Pass je opravdu nekonečný, a zatímco minulý týden jsme se dočkali třeba skvělé plošinovky Planet of Lana, strategie Railway Empire 2 či fotbalu FIFA 23, tento týden i ty budoucí nás čekají další slibné novinky.

Už dnes nabídku rozšíří adventura Chicory: A Colorful Tale zasazená do omalovánkového světa plného pestrých postav. Další dnešní novinkou je také sci-fi Farworld Pioneers s otevřeným světem, v níž budete spravovat kolonie na mimozemských planetách.

Všechny fanoušky simulátorů nepochybně potěší Car Mechanic Simulator 2021 (1. června), v němž se pochopitelně zhostíte role automechanika, abyste se postarali o auta zákazníků do nejmenšího detailu, a přitom postupně rozšiřovali svou dílnu. Z jiného soudku pak bude Hypnospace Outlaw (6. června) simulující alternativní historii roku 1999 v parodii na raný internet a jeho kulturu.

Po několika odkladech se konečně také dočkáme hororu Amnesia: The Bunker (6. června), který nás zavede do bunkru první světové války, kde je světlo i kulky nedostatkové zboží, zatímco za každým rohem může číhat neznámé monstrum. Napříč Amerikou se pak vydáte v adventuře The Big Con (1. června) jako galantní podvodník na útěku.

Talentované studio Double Fine taktéž pokračuje se svými přírůstky a po strategii Massive Chalice nám přináší fantastickou adventuru Stacking (8. června), v níž se vydáte napříč různými lokacemi jako ruské matrjošky, kdy každá ovládá jinou dovednost. Naopak přímočará akce vás čeká v retro FPS Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer (1. června).

Nádherné akvarelem malované dobrodružství si užijete v Dordogne (13. června), jejíž příběh ve vás vyvolá hřejivé vzpomínky, když jako dívka Mimo zavzpomínáte na dětství a chvíle prožité se zesnulou babičkou. Dnešní výběr zakončíme japonskou RPG Rune Factory 4 Special (8. června), v níž světu vládne přátelský drak a vy.

10. 07. 2019 • Lukáš Urban5

Recenze: Car Mechanic Simulator

Na úvod jedno velké poděkování. Vám vše, kteří jste děti nevzali do zoo, protože poslední peníze zůstaly v kostelní pokladničce. I těm, jejichž dovolená vedla do Mekky namísto letní destinace u Středozemního moře. Nezapomínám ani na artritické jedince, kteří přes úmornou bolest klečí pravidelně na koberci a chorý hřbet ohýbají na svatou stranu. No a vy, jejichž dobrota skončila v komůrce s otcem představeným, všechna čest vašim padlým ideálům. A dalším padlým věcem.

»