Deco počíta s Raphinhom na budúcu sezónu, bude sa predávať iba v prípade, že je to „absolútne nevyhnutné“

Zdieľať:

Deco už hovoril s riaditeľom futbalu Mateuom Alemanym a manažérom Xavim Hernandezom o prestupových plánoch na budúcu sezónu.

Podľa SPORT  Deco počíta s barcelonským krídelníkom Raphinhom pre budúcu sezónu a chce si ho v klube udržať. O predaji sa bude uvažovať iba vtedy, ak to bude „absolútne nevyhnutné“, aby Barca získala finančné prostriedky toto leto.

Treba poznamenať, že Deco je momentálne agentom Raphinhu a zohral zásadnú úlohu pri jeho príchode do klubu z Leeds United minulé leto.

Hovorilo sa o ňom, že v lete presviedča Brazílčana, aby odišiel kvôli záujmu Chelsea a Newcastlu United, aby Barcelona mohla získať nejaké peniaze.

Zdá sa však, že to tak nie je, pretože Deco vidí Raphinhu v Xaviho tíme pre budúcu sezónu, aj keď je nepravdepodobné, že bude v základe kvôli prítomnosti Ousmane Dembeleho a potenciálneho príchodu Lionela Messiho.

Napriek tomu Deco verí, že si zaslúži príležitosť, pričom vie, že samotný hráč nie je príliš naklonený odchodu z Barcelony. Zároveň aj Xavi plánuje v budúcej sezóne staviť na brazílskeho reprezentanta.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: fcbarcelonanoticias.com