Ondřej Brzobohatý v rozhovoru pro Blesk přiznal, že mezi jeho koníčky patří i drag queen. To je většinou muž, který svým oblečením i chováním karikuje ženu, buď pro zábavu, nebo s uměleckým cílem. „V tomto duchu jsme zorganizovali mnoho večírků, dokonce i v New Yorku rok po našem sňatku, což byl zrovna Taťánin nápad. Byli jsme všichni převlečeni do dragu, a ona se rozhodně netvářila, že by s tím měla problém,“ prozradil například muzikant.

„Ale prosím vás, v té žalobě je to vykresleno tak, jako bych se v převlečení choval jako nějaké úchylné monstrum. To je naprosto absurdní,“ dodal s tím, že kvůli své zálibě musel vyhledat i sexuoložku.

Brzobohatý je přesvědčen, že znění církevní žaloby zveřejnila právě Kuchařová, ta to ale popírá. „Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou,“ uvedla na instagramu a věc začala projednávat se svými právníky. Vzhledem k tomu, že pomyslnou tečkou za celou kauzou je pro Ondřeje trestní oznámení, budou se jistě hodit.

A podle všeho se zdá, že Brzobohatý už má kauzy „anulace církevního sňatku“ opravdu dost. „Mažu dva předchozí příspěvky. Nikoli proto, abych rušil jejich význam a sdělení, ale proto, že to obsahem není nic příjemného a veselého. Respektuji všechny vaše komentáře i názory (nemazal jsem jediný z nich), které jste k nim napsali. Budu doufat, že celá záležitost brzy zmizí z veřejného prostoru, čemuž nebylo v mé moci zabránit, a dál se bude řešit už jen tak, jak od samého počátku měla, tedy za zavřenými dveřmi soudních síní,“ uvedl na instagramu. „A teď už jen věci, které mají mnohem hlubší smysl,“ dodal a svá dvě předchozí vyjádření k této nepříjemné záležitosti ze sociální sítě smazal.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií