Muzikant se rozhodl žalovat bývalou Miss World 2006 za to, že zveřejnila církevní žalobu vedoucí k anulaci jejich sňatku před Bohem.

Byla v Senátu

V době, kdy Ondřej zveřejnil své prohlášení, byla Taťána v sídle Senátu, kde její nadace Krása pomoci předávala ocenění Beauty of Help Award 2023 osobnostem, které jsou i ve vyšším věku aktivní a inspirují ostatní napříč generacemi. „Já se k tomu nemůžu dál vyjadřovat. Je to neveřejná věc. Nikdy to nemělo jít ven,“ řekla tam Kuchařová v rozhovoru pro Primu s tím, že vše řeší se svými právníky.

Vlastní ochrana

„Případ mi již paní Kuchařová předala k dalšímu právnímu řešení,“ potvrdil modelčin právník Tomáš Kotrlík. „To, že celou věc na rozdíl od řady ostatních paní Kuchařová dále nemedializuje, ještě neznamená, že by měla rezignovat na vlastní právní ochranu,“ upřesnil právník. „Od začátku rozchodu Ondřej věděl, že mým cílem je anulovat církevní sňatek. A teď se děje tohle. Jsem zklamaná, ale radši to ani nechci komenovat,“ doplnila k právě probíhající kauze.

Chystá se na sexuoložku!

V rozhovoru pro Showtime Kuchařová okomentovala i pondělní rozhovor Blesku s Hanou Fifkovou (61), v němž renomovaná sexuoložka sdělila, že v případě převlékání Ondřeje do ženských kostýmů nejde o úchylku. „Já bych velmi ráda položila paní doktorce Fifkové také několik otázek, ale nemůžu, bohužel. Udělá to za mě můj právník u církevního soudu,“ zdůraznila bývalá Miss World 2006.

Je toho na můj žaludek vážně příliš...

Touto větou začíná pondělní prohlášení Ondřeje Brzobohatého, jímž oznámil, že podává na exmanželku žalobu za pomluvu. „Viděl jsem na vlastní oči vše, co jsem vidět musel, abych si byl jistý, že mé obvinění Taťány z tohoto činu může, a hlavně by mělo spatřit světlo světa,“ napsal muzikant s tím, že si je stoprocentně jistý, že žalobu úmyslně zveřejnila právě Kuchařová. „Poskytnutí takového dokumentu médiím se rovnou počítá jako samotné zveřejnění, kterému jsem se já zkrátka už musel bránit. Tenhle fakt žádná právnická klička nevyvrátí,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
51 fotografií