Diváky na Roland Garros baví Carota Boys, fanoušci Itala Jannika Sinnera

Zdroj fotky: Getty Images

Na druhém majoru sezóny se objevila šestičlenná skupina mrkví, která se přišla podívat na svého oblíbence Jannika Sinnera. Poprvé se objevila na turnaji Rome Masters, kde skončil italský hráč už ve třetím kole.

V pondělí si Jannik Sinner zahrál první kolo na Roland Garros proti domácímu hráči Alexandru Mullerovi. Kromě jasné převahy Itala mohli diváci sledovat skupinu mrkví, která několikrát během zápasu upoutala jejich pozornost. Říkají si “Carota Boys” a vystupují jako vášniví fanoušci Sinnera, který má zrzavé vlasy a před několika lety pojídal během zápasové přestávky na vídeňském turnaji právě mrkev. Přitom ostatní hráči a hráčky volí spíše banány.

V pozápasovém rozhovoru se novinář zeptal Jannika Sinnera na tuto skupinu. Devátý hráč světa se usmál a řekl: "Nemám tušení, odkud jsou. Když jsem vešel na kurt, viděl jsem je a říkal jsem si: 'No, vítejte, kluci, je hezké, že jste tady.' Je to velmi roztomilé, mám oranžové vlasy a jedl jsem mrkev na kurtu ve Vídni. Takže je to dobrá přezdívka!"

Objeví se Carota Boys na druhém zápase Sinnera proti Němci Altmaierovi?

Máte k tomuto článku co dodat?
Zapojte se do diskuze.
Zobrazit diskuzi
Skrýt diskuzi
Napište komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Google translate
usercalendar-full