Sprchové zástěny DIVERA od SanSwiss – nově v černé matně barvě!

SanSwiss, přední český výrobce sprchových koutů, přišel minulý rok na trh s jedinečnou řadou DIVERA. Sprchové zástěny DIVERA poskytují prvotřídní kvalitu, schopnost přizpůsobit se okolí koupelny a promyšlenou funkčnost.

Díky této kombinaci je sprchování velmi pohodlné. Řada DIVERA má zcela modulární strukturu, skládá se z křídlových a posuvných sprchových dveří. Ty lze doplnit o boční stěny či o pevné stěny v rovině a vytvořit tak širokou škálu různých variant, ze které si vybere opravdu každý.

DIVERA splňuje všechny požadavky na moderní sprchový kout, je nadčasová, elegantní a komfortní. Křídlové sprchové dveře se otevírají ven i dovnitř, mají ergonomické madlo pro pohodlné otevírání a zavírání dveří.

Zdroj: SanSwiss

Posuvné sprchové dveře Vás zaujmou perfektní kombinací funkčnosti a exkluzivity. Jejich součástí je úzké madlo s decentním tvarem. Značnou výhodou posuvných sprchových dveří je odklápěcí systém pro snadnější údržbu sprchové zástěny.

Nově si sprchovou zástěnu DIVERA můžete pořídit v nadčasové černé matné barvě z kolekce BLACK LINE! Tradiční aluchromové provedení je však stále v nabídce. Ze skel máte na výběr čiré sklo, dekor skla Screen a bílé linky.

www.sanswiss.cz

ZDROJ: PR článek společnosti SanSwiss