Přehled herních festivalů. Uvidíme Starfield, Mortal Kombat 1 i Dune: Awakening

Je před námi léto a to pro hráče znamená sezónu oznamování velkých i malých her pro nadcházející měsíce a roky. Dali jsme pro vás dohromady přehled s těmi nejdůležitějšími událostmi.

Meta Showcase

Virtuální realita tvoří v herním světě stále jen okrajovou záležitost. V posledních letech se ale začaly objevovat velmi dobře zpracované kousky. Jmenovitě jsou to třeba VR verze Resident Evil nebo Beat Saber. Meta na své loňské prezentaci oznámila také GTA: San Andreas, ze kterého jsme od té doby vlastně neviděli nic dalšího, takže další Meta Showcase je správná příležitost pro odhalení bližších detailů. Rockstar měl s vývojem zpomalit po neúspěchu s remasterovanou trilogií, ale snad se tento projekt nedostane do úplného propadliště dějin.

image.png

Dál se těžko odhaduje, které z her bychom na prezentaci mohli vidět. Beat Saber se objevil na nedávné PlayStation Showcase, ale možná ho uvidíme i tentokrát s představením dalšího hudebního balíčku. Neočekáváme, že tady uvidíme extra velké věci, ale fanoušci virtuální reality by na živém vysílání Meta Showcase neměli chybět.

Diskuze (6) Další článek: Startují Days of Play plné zlevněných her a hardwaru. PlayStation 5 koupíte už za 11 990 Kč

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,