Společnost DKV Mobility, přední evropská platforma B2B pro platby a řešení na cestách, vstoupila do aliance ChargeUp Europe. Aliance sídlí v Bruselu a reprezentuje odvětví infrastruktury pro nabíjení elektrických vozidel. Celkem 27 členů z tohoto oboru spolupracuje na rychlém a efektivním zavádění nabíjecí infrastruktury v Evropě. Členové organizace ChargeUp Europe jsou aktivní ve 27 členských státech EU a spravují akceptační síť s celkem 500 tisíci dobíjecími body.

„Ze vstupu do aliance ChargeUp Europe máme radost. Těší nás, že můžeme přispět našimi odbornými znalostmi a nejlepšími možnými, zákaznicky orientovanými dodavatelskými řešeními k úspěšnému přechodu na elektromobilitu v Evropě,“ říká Christopher Schäckermann, ředitel divize eMobility ve společnosti DKV Mobility.

„V alianci ChargeUp Europe vítáme DKV Mobility jako společnost, která důsledně rozšiřuje svou celkovou nabídku pro nabíjení elektromobilů v celé Evropě. Přijetím společnosti DKV Mobility do ChargeUp Europe ještě více posílíme svou odbornost a hlas reprezentující firemní vozové parky,“ dodává generální tajemnice ChargeUp Europe Lucie Matterová.

Související

DKV Mobility poskytuje pro zásobování elektromobilů na míru střižená řešení od nabíjecí infrastruktury přes plánování až po poradenství a instalaci. Výsledkem je kompletní škála transparentních služeb pro zásobování elektromobilů – na cestách, doma i v práci. DKV Mobility nabízí prostřednictvím dceřiné společnosti GreenFlux akceptační síť 468 tisíc dobíjecích bodů po celé Evropě.

GreenFlux jako součást společnosti DKV Mobility zásadním způsobem přispívá k urychlování výstavby nabíjecí infrastruktury pro elektromobily v Evropě. Platforma SaaS (Software-as-a-Service; software jako služba) společnosti GreenFlux umožňuje provozovatelům nabíjecích přípojek a poskytovatelům nabíjecích služeb provozovat a rozšiřovat své nabíjecí sítě a služby pro řidiče. DKV Mobility a GreenFlux společně urychlují přechod k hospodárné a udržitelné mobilitě budoucnosti.

Související