Lékárenská společnost Dr.Max obsadí v Prologis Park Bratislava dalších 10 tisíc metrů čtverečních skladů spolu se 750 čtverečními metry kanceláří. Dosud si Dr.Max v parku pronajímal 9000 metrů čtverečních, takže se jedná o více než dvojnásobnou expanzi. Nové skladové i kancelářské zázemí bude přizpůsobeno především pro B2B potřeby zákazníka. Dokončení nemovitosti se očekává ve druhém čtvrtletí roku 2024.

„Prologis Park Bratislava je pro nás místem, které nám pomáhá pečovat nejen o zdraví zákazníků, ale také o wellbeing našich zaměstnanců,“ uvedl Jaroslav Kypr, člen představenstva Dr.Max Holding. „Výrazné rozšíření působení v tomto parku nám umožní ještě lépe využít jeho možností – včetně výborné lokality, skvělých pracovních podmínek i kapacit přizpůsobených našim potřebám.“

Nová budova bude vybavena pásovou technologií a bude mít regulovanou teplotu, což zajistí optimální podmínky pro skladování zboží i větší udržitelnost provozu.

Související

Zaměstnanci získají přístup k veškerému vybavení parku, které Prologis přináší v rámci své iniciativy PARKlifeTM. Prologis Park Bratislava disponuje například fotbalovým hřištěm, kde se každoročně koná oblíbený turnaj mezi týmy zákazníků parku, dále zázemím pro grilování, přístřešky na kola, nabíjecími stanicemi pro elektromobily a dalšími užitečnými řešeními.

„Rozhodnutí Dr.Max více než zdvojnásobit své prostory v Prologis Park Bratislava je důkazem benefitů, jež park svým nájemcům přináší,“ říká Jakub Randa, manažer pro leasing a zákaznickou zkušenost Prologis na Slovensku. „Park má ideální polohu pro obsluhu koncových zákazníků na Slovensku i v zahraničí a zároveň je příjemným a přátelským místem pro práci. Snažíme se ho rozvíjet s ohledem na zdraví a pohodu zaměstnanců, což jsou hodnoty, na kterých stojí i značka Dr.Max.“

Dr.Max sídlí v Prologis Park Bratislava od srpna 2021. Park je v současné době plně obsazen, proto zde Prologis plánuje další spekulativní výstavbu o rozloze 12 tisíc metrů čtverečních.

Související