Teprve tento rok oficiálně potvrdili svůj vztah a nyní šokovali širokou veřejnost oznámením, že se jejich láska rozroste o společného potomka. Ikonický Al Pacino nedlouho poté, co se jeho herecký kolega Robert De Niro (79) stal otcem, oznámil světu, že jím bude znovu i on. Budoucí maminkou je jen devětadvacetiletá Noor Alfallahová (29), která by mohla být jeho vnučkou. Jak se ale zdá, v tomhle případě věk vůbec nehraje roli a půlstoletí mezi nimi, jako kdyby neexistovalo...

Přestože se Al Pacino, jenž si srdce diváků získal ve filmech Kmotr, Zjizvená tvář či Vůně ženy, během svého života nikdy neoženil, vždy platil za velkého svůdníka a přízni žen se nikdy nebránil. A některé jeho vztahy se neobešly bez závazků v podobě potomků – má tři děti se dvěma ženami. Dceru Julii (33) s hereckou koučkou Jan Tarrantovou a dvojčata Olivii a Antona (22) s herečkou Beverly D'Angelo (71). Pro půvabnou Noor to ale bude první miminko.

Video
Video se připravuje ...

Al Pacino se naposledy objevil třeba ve snímku Klan Gucci (House of Gucci) Forum Film CZ

Zprávy o tom, že Al Pacino a výrazně mladší kráska tvoří pár, se v médiích objevily už v dubnu 2022. Noor, co má slabost pro starší muže a v minulosti randila například s Mickem Jaggerem (79), s hercem a režisérem Clintem Eastwoodem (92) a movitým investorem Nicolasem Berggruenem (61), by podle zahraničních médií měla být v 8. měsíci těhotenství. Porod je tedy, jak se říká, na spadnutí, a za své pozdní otcovství je už nyní Pacino kritizován stejně jako De Niro.

V poslední době se totiž na herci začíná projevovat jeho vysoký věk a on má vážné problémy se zdravím – například už nemůže moc chodit. Světová média se proto nevyhnula ani otázce, kolik let si svou novou roli čtyřnásobného otce ještě užije. Zlých jazyků nebyla ušetřena ani jeho partnerka, která si možná právě těhotenstvím zajistila finanční nezávislost. Majetek slavného herce se totiž odhaduje na 200 milionů dolarů (tedy 4,4 miliardy korun).

Fotogalerie
31 fotografií