Orbán

Viktor Orbán: V dnešní Evropě je zakázáno hovořit pravdu

Maďarský premiér Viktor Orbán hovořil před několika dny o současné situaci v Evropě, ve které je zakázáno podle maďarského politika hovořit pravdu. Během proslovu, který považují média za naprosto přelomový, hovořil maďarský premiér zejména o uprchlické krizi a nově příchozím žadatelům o azyl do Evropy. Je zakázáno hovořit, že ti, kteří aktuálně přicházejí do Evropy, nejsou utečenci a varovat před rizikem současné migrační vlny, hovoří premiér.

Čtěte více: Orbán zablokoval iniciativu EU, která vnucovala LGBT ideologii

Maďarský politik tak zřejmě narážel na varování z blízkého východu, kde zjistili tajní agenti, kteří již dlouhou dobu operují v Iráku a Sýrii, že Islámský stát vycvičil od 400 do 5000 bojovníků, kteří jsou připraveni rozpoutat v Evropě peklo. Masy, které přicházejí do Evropy z jiné civilizace ohrožují náš způsob života, naši kulturu a křesťanské tradice, varuje před žadateli o azyl maďarský premiér Viktor Orbán.

Maďarský premiér Viktor Orbán varuje před uprchlíky a tvrdí, že je v Evropě zakázáno hovořit pravdu

Evropané se však začínají probouzet a začínají se organizovat, přičemž budou brzy chtít zpět svoji zemi. Toto nebezpečí nás ohrožuje tak zřetelně, jako války nebo přírodní katastrofy. Masová migrace, jenž jsme aktuálně svědky v Evropě, je jako proud vody, který pomalu eroduje naše břehy.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: 360b / Shutterstock.com)

Přejít nahoru