Brzobohatý se snažil celou svou rodinu dopředu připravit na velmi otevřený rozhovor, který poskytl Blesku v reakci na text církevní žaloby na anulaci manželství, jak jej se svými právníky sepsala exmanželka Kuchařová. „Mámu telefonicky sehnal až v neděli před vydáním rozhovoru. Ona se hovor s ním nějak snažila pobrat, ale když jí v pondělí začal drnčet telefon a chodily jí stovky zpráv, byla úplně v šoku!“ popsal Blesku jeden z kolegů Gregorové, který s ní natáčí seriál.

Slzy střídala naštvanost na celou situaci. Režisér Moravec paní Gregorové nabídl, že pokud potřebuje, že ji v to pondělí z placu uvolní. Ona to ale odmítla a natáčela dál. Byla neuvěřitelně statečná,“ dodal kolega s uznáním v hlase.

Volala mu

Když si Gregorová, přečetla celý rozhovor, v níž se její syn pod nátlakem exmanželky veřejně přiznal, že se rád převléká za ženu a ve své druhé identitě používá jméno Tiffany Richbitch, snažila se mu ihned dovolat. „Když jí to zvednul, plakala a mám pocit, že i Ondřej na druhé straně. Pořád mu opakovala, že ho miluje takového, jaký je. Že je na jeho straně a že se má držet,“ popsal celou situaci zdroj Blesku.

Sama Gregorová pak vydala na sociálních sítích dlouhé prohlášení na podporu svého syna, vedené přesně v duchu jejich vzájemného rozhovoru.

Miluju i Tiffany

„Ondrejko můj milovaný, chci ti jen říct, že život přináší různá zklamání a výhry a že bez nich by byl nudný a monotónní. Jsem na tebe pyšná, jak jsi správný chlap, a že jsme z tebe, s tvým úžasným otcem, vychovali slušného člověka a skutečného gentlemana,“ stálo mimo jiné v emotivním statusu Hany Gregorové. „Miluji tě, můj nejdražší, i Tiffany, láskou přenesmírnou, a dokud budu žít, je tu moje náruč, která tě bude chránit vždy, když to budeš potřebovat. Tvoje máma!“ nabídla mu bezmeznou podporu. 

Snachu nesnášela...

Není žádným tajemstvím, že Hana Gregorová s blonďatou snachou neměla právě ideální vztahy, ba právě naopak. Vždy se k ní vyjadřovala tak příkře, že se kvůli tomu se zamilovaným Ondřejem i odcizili. A teď ji jistě hřeje, že se ve svém úsudku nepletla a i Ondřeje má »zpět« na své hrudi. „Miss World není žádná značka kvality! Na tom jsem si trvala, když si Ondřej s Kuchařovou začal. Na tom si stále trvám a budu trvat, teď se to akorát potvrdilo!“ prohlásila rozhodným tónem, když s ní Blesk minulý týden v pondělí telefonoval.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
29 fotografií