Na rad prišlo ďalšie prepúšťanie zamestnancov FC Barcelona

Zdieľať:

Barcelona naďalej pokračuje v škrtoch, aby ušetrila každé možné jedno euro. Po zatvorení BarçaTV, ktorá bohužiaľ prestane fungovať 30. júna, a odvolaní niekoľkých riaditeľov v oblasti komunikácii boli ukončené zmluvy s 13 zamestnancami rôznych oblastiach, vrátane jedného zvučného mena.

Hovoríme konkrétne o Lluísovi Veneovi, inšpektorovi Mossosu, ktorý bol ako jeden z hlavných bezpečnostných dôstojníkov zodpovedný za riadenie operácii počas vysoko rizikových zápasov. Denník Mundo Deportivo priniesol informáciu, kde uvádza, že Veneo sa dokonca objavil pred rokom na tlačovej konferencii, kde vysvetlil výsledky vyšetrovania zápasu Európskej ligy proti Nemeckému klubu Eintrachtu.

Podľa zistených správ klub sa rozhodol prepustiť aj zamestnancov iných oblasti: piatich z obchodného oddelenia, troch z oddelenia komunikácie, dvoch z oddelenia informačných technológii a digitálnej transformácie a jednu z oddelenia compliance Mireiu Simonu, ktorá sa stala riaditeľkou tejto oblasti po Josepovi. Správna rada Maria Bartomeu odvolala Noeliu Romerovú, ktorá v lete 2020 spustila interný audit na vyšetrenie Barçagate.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: klubfcbarcelona.com

Peter
Sledujte ma