Zavřít reklamu

Začátkem května Samsung představil svou novou hodinkovou nadstavbu One UI Watch 5, postavenou na chystaném systému Wear OS 4. Tehdy uvedl, že do konce měsíce vydá na stávající modely Galaxy Watch její betaverzi. To se však nestalo, protože její vývoj prý trvá déle, než předpokládal.

One UI Watch 5 přinese oproti aktuální verzi, která běží na řadách Galaxy Watch4 a Watch5, některá významná vylepšení. Ta se budou týkat zejména zdraví a spánku. Samsung se v nové nadstavbě snaží uplatňovat holistický přístup a využít funkce Sleep Insights a Sleep Coaching k vytvoření „zdravých spánkových návyků“. Kromě toho nadstavba také přinese přizpůsobené zóny srdečního tepu během běžeckých cvičení.

Samsung při představování nové nadstavby také řekl, že bude debutovat v řadě Galaxy Watch6, kterou podle všeho uvede na scénu koncem července. To se nezměnilo, i když korejský obr mění to, co mělo přijít před tím.

Jak podle webu SamMobile uvedl moderátor komunitního fóra Samsungu, vydání betaverze One UI Watch 5 se opozdí. Důvodem je prý to, že tým, který je za vývoj nadstavby zodpovědný, má blíže nespecifikované potíže při práci se systémem Wear OS 4. V tuto chvíli bohužel není známo, kdy betaverze dorazí. Jisté nicméně je, že to bude ještě předtím, než bude představena nová hodinková řada.

Chytré hodinky Samsungu koupíte zde

Dnes nejčtenější

.