Permanentky na novou sezonu jsou již v prodeji

01.06.2023 / Klub

Vedení klubu HC Dukla Jihlava spouští od prvního červnového dne on-line prodej permanentních vstupenek na sezonu 2023/24 pro stadion v Pelhřimově. Právě zde se v nadcházející sezoně odehrají všechny domácí zápasy Dukly. Výhodou zakoupení permanentky on-line v následujících třech měsících je výrazně snížená cena.

Do on-line prodeje jdou dva druhy permanentních vstupenek. Ty mají při zakoupení v měsících červen, červenec a srpen výrazně sníženou cenu proti permanentkám koupeným až v měsíci září. Sleva činí 20% ze základní ceny permanentek. Varianta permanentních vstupenek pouze pro základní část má hodnotu 3.300 Kč (127 Kč na jeden zápas), snížená cena po zakoupení on-line v měsících červen až srpen je 2.640 Kč (102 Kč na jeden zápas). Varianta riziková, zahrnující základní část plus až dvanáct možných zápasů play off, má hodnotu 4.400 Kč (115 Kč na zápas při maximálním počtu utkání), snížená cena o 20% pak činí u této varianty 3.520 Kč (93 Kč na jeden zápas při maximálním počtu utkání.

Koupě permanentní vstupenky v měsících červen, červenec a srpen se slevou 20% se rozhodně vyplatí. Cena jednotlivých vstupenek na pokladně v den zápasu bude na zápas I. kategorie 200 Kč a na zápas II. kategorie 150 Kč (podle atraktivnosti soupeře). Jedinou výhodou nákupu jednorázové vstupenky bude on-line nákup, kde budou jednotlivé vstupenk. Zařazení týmů do jednotlivých kategorií zvěřejní klub na začátku srpna.

Odkaz na nákup permanentní vstupenky pro sezonu 2023/24.

odkaz zde.

Jednatel klubu Bedřich Ščerban o výhodných permanentkách

Autor videa: Vladimír Šťastný