Hlavní navigace

Air Bank klientům vrátí 1 % z plateb provedených kartou v zahraničí. Klienti O2 mohou mít cashback vyšší

Sdílet

cestování, dovolená, zahraničí, cesta, léto, prázdniny, letenky, Autor: Depositphotos

Air Bank vrátí klientům za platby provedené kartou banky v zahraničí 1 % z nákupů zpět na účet. Nezáleží přitom na tom, jestli je karta fyzická nebo digitalizovaná v aplikaci pro placení mobilem či hodinkami. Účel platby není nijak omezen (nevztahuje se na výběry), banka tedy odměnu připíše např. za večeři v restauraci, úhradu vstupného na prohlídku památek, parkovné, nákupy v obchodě anebo třeba za tankování paliva na čerpacích stanicích.

Nabídku, se kterou mohou měsíčně získat zpět maximálně 1000 Kč, si mohou klienti od dnešního dne aktivovat v záložce Odměny v mobilní aplikaci My Air pod názvem „Cestujte s odměnou“. 

Klienti Air Bank i operátora si mohou přijít ještě na vyšší cashback. Air Bank totiž v dubnu představovala společnou nabídku s O2. Společní klienti, kteří se přihlásí k dubnové akci a splní podmínky, každý měsíc získají cashback 300 Kč. Podrobněji jsme akcie a její podmínky rozebírali v níže uvedeném odkazu.

Máte tarif od O2 a účet u Air Bank? Měsíčně dostanete zpět 300 Kč. Tady jsou podmínky Přečtěte si také:

Máte tarif od O2 a účet u Air Bank? Měsíčně dostanete zpět 300 Kč. Tady jsou podmínky

Kromě cashbacku 300 Kč nyní banka dává těmto klientům další 1 % ze zahraničních plateb. Tato nabídka se objeví v aplikaci My Air (Odměny za placení), pokud plní podmínky výše zmíněné akce pod názvem „S O2 na cestách“ (banka nabídku pro nově přihlášené v aplikaci zapíná vždy začátkem pracovního týdne).

Celkově tak mohou ze svých plateb v zahraničí získat 2 % zpět s tím, že maximum se v tomto případě zvyšuje na 2000 Kč.

Akce se vztahuje na platby provedené kartou od června do konce září v lokálních měnách prostřednictvím platebních terminálů u obchodníků v zahraničí.

Nabídka „Cestujte s odměnou“ platí i pro klienty, kteří využívají podnikatelský účet Air Bank a splňují ostatní podmínky akce.

Air Bank začíná s podnikatelským účtem. Podmínky i úročení budou podobné, jako u konta pro spotřebitele Přečtěte si také:

Air Bank začíná s podnikatelským účtem. Podmínky i úročení budou podobné, jako u konta pro spotřebitele

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).