Na Deň detí prišiel do kín superhrdinský animák, ktorý sa pýta: čo vlastne znamená "byť super"?

Mega super je zábavný a veľkolepý superhrdinský film, ktorý zahreje srdce. Je to príbeh 11-ročnej dievčiny, ktorá nemá žiadne schopnosti na to, aby sa stala superhrdinkou a bude si musieť nájsť svoju vlastnú cestu.

01.06.2023 16:00
MEGA SUPER 01 Foto:
Hlavná hrdinka Helga nemá žiadne schopnosti na to, aby sa stala superhrdinkou, bude si musieť nájsť svoju vlastnú cestu. POdarí sa jej presvedčiť rodinu, že práve ona je Mega super?
debata
Nový animák Super mega sa pýta, či treba byť super

Pozrite si snímky z príbehu 11-očnej Helgy, ktorá vôbec nemá superhrdinské vlohy.

Fotogaléria
Hlavná hrdinka Helga nemá žiadne schopnosti na...
Keď nedopatrením sperie otcov magický kostým...
+1Helga si musí položiť jednu dôležitú otázku:...

Hedviga je bystré, ale nemotorné dievča. Človeka to zaskočí o to viac, že je dcérou mocného superhrdinu. Keď nedopatrením sperie otcov magický kostým Superleva tak, že sa doň dospelý človek nezmestí, musí otec nájsť za seba v rodine náhradu. Namiesto dcéry si však vyberie jej nespratného bratranca a to Hedvige nedá. Podarí sa jej presvedčiť svoju rodinu, že práve ona je Mega superR? Odpoveď sa môžeme dozvedieť práve teraz v kinách, pretože na Deň detí prišiel na ich plátna animovaný film s rovnakým názvom.

MEGA SUPER - oficiálny trailer

„Mega super je zábavný a veľkolepý superhrdinský film, ktorý zahreje srdce a užije si ho celá rodina. Je to príbeh jedenásťročnej Hedvigy, bezstarostnej dievčiny, ktorá je náhle prinútená potýkať sa s dedičstvom v podobe sperhrdinských povinností. Nemá však žiadne schopnosti na to, aby sa superhrdinkou naozaj stala a v príbehu si bude musieť nájsť svoju vlastnú cestu, ako to urobiť. Ale potrebuje byť vlastne až tak super?“ pýta sa režisér Rasmus A. Sivertsen a pridáva ešte jednu dôležitú otázku: „Potrebujeme všetci byť super, alebo je OK byť len sebou samými?“

Snímku Mega super, uvádzajú do našich kín spoločnosti Continental film a Foxx Media Group. V slovenskom znení sa v hlavných úlohách predstavia Miroslava Grožáková, Martin Kaprálik, Magdaléna Košická, Marián Labuda, Zuzana Porubjaková, Andrea Somorovská, Lukáš Krčmár či Matúš Turanský. O réžiu dabingu sa postaral Dušan Cinkota.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #animovaný film #filmová novinka