Zatímco chlapci nadšeně poskakovali s ostatními dětmi, Alex akci moderovala. „Vratislav je velkým fanouškem, takže jsme tady nemohli chybět. Jednu dobu u nás Míša opravdu jela nonstop, ale jak je Vráťa starší, tak už ji neposlouchá tak hojně, ale pořád ji má rád,“ pochlubila se moderátorka, kterou těší, že synové rádi sportují.

„Oni se celkem sami vedou k pohybu. Zvlášť když jsme na chalupě, to jsou věčně venku v pohybu, na kole. Starší syn hraje tenis, plave a hodně ho chytlo právě to kolo,“ pochlubila se Mynářová, jež dodala: „Pokud se budou chtít sportu věnovat, protože starší syn zřejmě začne chodit na atletiku, tak jim v tom samozřejmě bránit nebudu, ale že bych je do toho vyloženě nutila, to určitě ne.“

Video
Video se připravuje ...

Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Půvabná brunetka se syny žije přes týden v pražské vile, protože v metropoli chodí do školky a školy, a na víkendy jezdí na Moravu, kde bydlí jejich tatínek.

Moderátorka sice nedávno oslavila 40, ale další dítě nezavrhuje. „To dilema je, a ještě stále to není úplně uzavřené, ale teď nedávno jsem měla v Rozhlase jako hosta lékařského genetika pana prof. Milana Macka, který říkal, že děti ideálně do určitého věku. A moje čtyřicítka tam úplně nezazněla, tak nevím, jestli bych už moc neriskovala… Nevím,“ usmívá se manželka Vratislava Mynáře.

Fotogalerie
34 fotografií