HC Energie Karlovy Vary

Přípravka Energie válí! Sezonu zakončila tradičním během, v akci i hráči Áčka

Devadesát nejmenších karlovarských hokejistů a hokejistek den před Dnem dětí symbolicky oslavilo konec sezony. Závěrečného běhu s Energií se tradičně zúčastnili i hráči A-týmu, na samotné děti byl připraven bohatý program i odměny. Tou největší byl pro trenéry i rodiče úsměv na tváři těch nejmenších.

Hráči a hráčky karlovarské přípravky a také kategorií U7 a U8 zakončují sezonu symbolicky na konci května. Na dřívější Kolovák nyní navazuje Běh s Energií.

Během zábavného odpoledne na hřišti partnerské ZŠ Krušnohorská na děti čekal pestrý a zábavný program. Pod vedením trenérů nejprve malí energetici absolvovali osm stanovišť, sezonu pak slavnostně zakončili závěrečným během.

Jak u stanovišť, tak i poté na atletickém oválu dětem rozdávali radost také hráči karlovarského A-týmu – Daniel Kružík, Tomáš Redlich, Matteo Kočí a Matyáš Adámek. Ti také dětem rozdali medaile za absolvovaný běh a na závěr celého odpoledne se jim více než půlhodinu podepisovali. Nejen na připravené podpisové karty, ale prostě všude. Ušetřeny nezůstaly čepice, trika, ani ruce samotných dětí. Maminky měly večer určitě velikou radost :-)

Poděkování za nejen povedené odpoledne míří i vedení klubu za podporu nejmenším hokejistům, kteří se tak už nyní těší na novou sezonu 2023/24.

Máte doma dítko, které by si chtělo zkusit, jaké to je být hokejistou? Tak nás neváhejte kontaktovat, nábor do přípravky totiž probíhá celoročně. Věnovat se Vám bude velezkušená trenérka přípravky a mládežnických kategorií Blanka Jiskrová (tel. 777 207 215, e-mail: jiskrova@hokejkv.cz)

Fotogalerie