Na deset dní si vymění partnery s kuchařkou Veronikou, která s manželem Michalem vede restauraci ve Štětkovicích na Příbramsku. Ta je součástí jejich domu. V práci tráví celá rodina 90 procent času. Zatímco Veronika bude mít u Koktových zápřah se třemi dětmi, Ornella bude potit krev v kuchyni i na place jako servírka.

Nejsem blbka!

Koktovi žijí v rodinném domku za Prahou, narodily se jim tři děti a začali společně podnikat. Přestože jim kvůli věkovému rozdílu dával na začátku šance jen málokdo, dnes žijí jako spokojená rodinka a milující pár. Možná i proto se Ornella rozhodla ukázat, jak vypadá jejich obyčejný rodinný život a že se rozhodně neštítí práce. „Taky byla trochu motivace, že lidi uvidí, že nejsem nějaká blbka a umím se postavit k práci,“ přiznala Ornella.

Žádní ufňukánci

„Nejhorší bylo to odloučení. Jinak jsme měli velké štěstí na rodinu, která se účastnila spolu s námi,“ pochvalovala si Ornella. „Dokonce i děti to nesly dobře, nejsou to žádní ufňukánci,“ dodala Ornella. A pak se sama rozbrečela: „Naši se jen honí za penězi, ale vnoučata prakticky neznají...“ Největší výhrou pro ni je, že obě rodiny se i po natáčení nadále stýkají a přátelí se. Výměnu manželek s Koktovými můžete vidět ve středu 7. června na Nově.

Tihle už tam také byli

Osmany Laffita (58)

Zatímco kubánský návrhář by do podobné show prý už nikdy nevkročil, jeho partner Guy (55) má jiný názor: „S vyměněnou manželkou Luckou jsem v kontaktu a rád bych ji navštívil!“

Míša Tomešová (32)

Roli matky samoživitelky si ve Výměně manželek před časem vyzkoušela i muzikálová zpěvačka. Musela se postarat o čtyři holčičky. Bylo to poprvé, co byli s manželem Romanem (35) tak dlouho od sebe.

Honza Bendig (29)

Roli náhradní manželky zastal také zpěvák, který žije s manažerem Lukášem Rejmonem (37). „Chtěli jsme divákům ukázat, že jsme úplně normální,“ říkají.

Matěj Stropnický (39)

Do početné rodiny s šesti dětmi poslala produkce herce Daniela Krejčíka (28), zatímco jeho partner Matěj rozmazloval jejich maminku u nich na zámku v Osečanech.

Josef Kůrka (31)

Kakaová partnerka Muže roku 2016 a účastníka posledního Survivoru Angie (25) se během natáčení Výměny manželek dozvěděla, že je těhotná.

Gábor Boráros (31)

Bojovník MMA ve Výměně naštval své fanoušky. Vadilo jim, jak se choval k náhradní manželce, i to, že ji např. nenechal vůbec sáhnout na jeho roční dceru Zorku.

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha! Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií