Podcast: Levej hák: 10. díl!

Proboxing Levej hák 10Kontroverzní výsledek duelu Loma vs Haney přinesl zajímavou diskuzi obou moderátorů. Co zápas Katie Taylor vs Chantelle Cameron, byl to upset? A britský víkend, který přinesl nové šampiony, ale také krásné ukončení!

Lawrence Okolie vs Chris Billam-Smith, odveta Leight Wood vs Mauricio Lara a Luis Alberto Lopez vs Michael Conlan pod drobnohledem Aleše Seiferta a Tondy Vavrdy. Co přinese očekávaná bitva Josh Taylor vs Teofimo Lopez v super lehké váze nebo ženský duel Claressa Shields vs Maricela Cornejo? Jaké jsou novinky posledních 14 dní? To vše a mnoho dalšího v dalším podcastu Levej hák.

Devin Haney vs Vasyl Lomachenko

Obsáhlá část Review je zaměřena na kontroverzní výsledek zápasu Loma vs Haney o Undisputed v lehké váze. Jak z pohledu zápasu, tak z pohledu bodování rozhodčích. Probírají se možnosti, ale taky další směřování obou borců. Následně se řeší zápas Taylor vs Cameron, vlastně velký upset, kde se Katie sečetly dřívější nezasloužené výhry. Poté přichází dirty box a další upset v podání Billam-Smithe a jeho vítězství nad Okoliem.

Lawrence Okolie vs Chris Billam-Smith

Dále pak Larova nedisciplinovanost s váhou a porážka od Wooda. A spektakulární ukončení od Lusie Lopeze, který ukončil sny Michaela Conlana. Na závěr v rychlosti proberou KO roku v duelu Nakatani vs Moloney.

Claressa Shields vs Maricela Cornejo

V Preview se řeší také duel Josh Taylor vs Teofimo Lopez, jak delší pauza Taylora, tak samozřejmě i rozboxovanost Lopeze mohou hrát roli. Hlubší pohled na rodinné zázemí Lopeze, ale také na předchozí Taylorovy úspěchy. Následně v krátkosti proberou ženský duel Shields vs Cornejo V poslední části podcastu se informativně řeší zápasy, které přijdou v červenci a hlavně možnosti v těžké váze. Poslední zmínka je o snaze Teddy Atlase vytvořit Federální sportovní komisi.


Poslouchejte podcast LEVEJ HÁK na podcastových platformách Apple, Google, Spotify či Podbean, dejte follow a mrkněte na LEVEJ HÁK na Twitteru, Instagramu či facebooku nebo napište dotazy na levejhakpodcast@gmail.com

Levej hák