Warren: Fury bude boxovat v září!

Tyson Fury vs Dereck Chisora 3Tyson Fury by se měl podle slov promotéra Franka Warrena vrátit mezi šestnáct provazů v září na galavečeru na britských ostrovech, kde bude obhajovat světový titul WBC!

Úřadující šampión těžké váhy Tyson Fury bude bude obhajovat pás organizace WBC v průběhu září na galavečeru ve Velké Británii. Prozradil pro IFL TV britský promotér a šéf stáje Queensberry Promotions „Nechci uvádět žádná jména. Tyson chce velké zápasy, takže pracujeme na tom, abychom splnili jeho očekávání“. řekl také Warren.

Před několika dny komentoval také další plány sám šampión:  „Chci letos a příští rok bojovat velké zápasy. Na obzoru máme samozřejmě sjednocující zápas o všechny pásy proti Oleksandrovi Usykovi. O tom se mluví už déle než rok a letos by se snad měl konečně konat. Jsou tu ale i další velké zápasy, takže v tuto chvíli v týmu probíráme všechny možnosti“. Říká Tyson Fury.

„Řešili jsme také případný zápas s Zhilei Zhangem, ale Joe Joyce aktivoval svou klauzuli o odvetném zápase, takže z jednání sešlo. Nicméně oni by se měli utkat během léta a je možné, že se nakonec dohodneme, že bych se utkal s vítězem“. Dodává šampión těžké váhy, který byl několik dní v Austrálii, kde sledoval rychlé vítězství svého kamaráda a bývalého světového šampióna Josepha Parkera.

Tyson Fury

Neporažený čtyřiatřicetiletý „The Gypsy King“ Tyson Fury (33-0-1, 24 KO) naposledy světový titul organizace WBC obhajoval loni v prosinci, když na domácím galavečeru v Tottenhamu ukončil v desátém kole krajana Derecka Chisoru (33-13-0, 23 KO).