TOPlist

Ikonické véčko je zpět! Motorola Razr 40 Ultra má úchvatný displej a ušetříte na ní 4 000 Kč

Motorola RAZR Ultra

Legendární ikonické véčko je zpět. Nová Motorola Razr 40 Ultra dorazila i do Česka a už na první pohled jde o velmi povedený smartphone. Dominantou novinky je bezkonkurenčně velký vnější displej, který zabírá prakticky celou přední část telefonu, a především nabízí téměř neomezené možnosti ovládání. Sympatická je i cena novinky, speciálně u Mobil Pohotovosti ji ale koupíte ještě o 4 000 Kč výhodněji.

Nejstylovější „véčko“ současnosti

Už krátce po začátku nového tisíciletí se Motorola významně zasadila o popularizaci véčkových telefonů se svým ikonickým modelem Razr V3. Před čtyřmi roky pak s příchodem ohebných displejů přišla s jeho reinkarnovanou verzí. Nyní představuje nový Razr 40 Ultra – nejstylovější skládací telefon současnosti s tím nejpokročilejším vnějším displejem.

Motorola RAZR Ultra display

Dvojice velkých displejů se řadí k hlavním dominantám nové telefonu. Vpředu se vyjímá kvalitní 3,6“ pOLED displej se 144Hz obnovovací frekvencí. Po rozložení telefonu pak uvnitř najdeme 6,9“ pOLED displej s variabilní frekvencí 1–165Hz, tudíž je extrémně plynulý. Na vnějším displeji můžete dělat prakticky vše jako na vnitřním – vyřizovat notifikace, odepisovat na zprávy, prohlížet webové stránky, přehrávat hudbu nebo i hrát hry. A nechybí mu ani funkce Always-on.

Ovšem ani ostatní parametry nezůstaly u Razr 40 Ultra upozaděny. Součástí vnějšího displeje je dvojice kvalitních fotoaparátů – hlavního 12Mpx s optickou stabilizací a ultraširokoúhlého 13Mpx snímače. Nechybí 32Mpx selfie kamera umístěná do průstřelu ve vnitřním displeji. O výkon se stará Snapdragon 8+ Gen 1 a potěší i zvýšená odolnost IP52, rychlé 33W nabíjení, bezdrátové nabíjení nebo stereoreproduktory s podporou Dolby Atmos.

Jak na novince ušetřit 4 000 Kč

Motorola Razr 40 Ultra je k mání v černém, světle modrém a rudém odstínu. Skladem je už nyní a cenově u Mobil Pohotovosti vychází na 24 999 Kč (běžně 28 999 Kč). Jedině na mp.cz totiž k novince dostanete bonus 4 000 Kč, který se vám připočte k výkupní ceně, pokud vyměníte staré zařízení právě za novou Motorolu. Při upgradu můžete využít i službu Koupíš, Prodáš, Splácíš, kdy vás RAZR 40 Ultra vyjde už na 600 Kč měsíčně.

Motorola RAZR Ultra magenta

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku