Zavřít reklamu

V poslední době se ve virtuálních kuloárech spekuluje o tom, že příští akce Galaxy Unpacked, na které by měl Samsung představit mimo jiné své nové skládací smartphony Galaxy Z Fold5 a Galaxy Z Flip5, se neuskuteční tradičně v zahraničí, nýbrž v Jižní Koreji. A opravdu tomu tak bude, neboť to nyní potvrdil sám korejský obr.

Generální ředitel globálního marketingového centra divize Samsungu DX (Device eXperience) Lee Young-hee potvrdil, že společnost plánuje uspořádat svou příští akci Galaxy Unpacked v Soulu, tedy hlavním městě Jižní Koreje.

Lee, kterého Samsung do pozice generálního ředitele povýšil v prosinci, se včera v soulském hotelu Shilla zúčastnil slavnostního předávání cen Samsung Ho-Am. Když se jej reportéři ptali, proč společnost pořádá Galaxy Unpacked v Soulu, odpověděl, „protože Korea je významná a důležitá“, čímž potvrdil, že chystané skládačky Galaxy Z Fold5 a Z Flip5, tabletová řada Galaxy Tab S9, hodinková řada Galaxy Watch6 a sluchátka Galaxy Buds3 budou představeny na domácí půdě.

I když Lee neprozradil přesné místo a datum konání příštího Galaxy Unpacked, úniky se zmiňují o kongresovém a výstavním centru COEX a 26. červenci. Kromě výše uvedených zařízení by Samsung mohl uvést na scénu i svůj první samostatný headset pro smíšenou realitu.

Skládačky Samsungu koupíte zde

Dnes nejčtenější

.