FC Barcelona presvedčila hviezdu Manchestru City, aby podpísala trojročný kontrakt

Zdieľať:

FC Barcelona podľa SPORT presvedčila poprednú hviezdu Manchestru City, aby s ním podpísala trojročný kontrakt.

V posledných týždňoch britské portály, ako napríklad The Times, informovali, že City sa pokúsili vykoľajiť potenciálny krok tým, že ponúkli nemeckému reprezentantovi dvojročnú zmluvu – dvojnásobok dĺžky dohody, ktorú predtým predložili – čo by ho v konečnom dôsledku znamenalo „odmietnutie“. “Kataláncov.

Začiatkom júna a o niečo viac ako týždeň pauzy, keď Gundogan hrá svoje druhé finále Ligy majstrov za City proti Interu Miláno v Istanbule, SPORT uvádza, že Gundogan je „už veľmi blízko k podpisu zmluvy s Barcou“, ktorá ho „presvedčila“, aby sa pridal k nim.

Podľa katalánskeho denníka Gundogan už dal tejto operácii súhlas a niečo, čo bolo zásadné pre dosiahnutie dohody je, že mu Barca ponúkla trojročné pôsobenie na Camp Nou po tom, čo mu pôvodne poskytla len dve sezóny.

Okrem toho, tréner Barcy Xavi Hernandez má rád Gundogana pre jeho všestrannosť v tom, že môže pôsobiť ako stredný záložník alebo pivot.

Hoci ešte nie je nič podpísané, Gundogan je pripravený oznámiť rozhodnutie o svojej budúcnosti po zápase proti Interu Miláno a o necelé tri týždne neskôr sa stane voľným hráčom.

Zdroj: forbes.com

Foto: football-espana.net