ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 24680 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Český film Magician je natočen. Začala postprodukce

0 jsk 2.6.2023

Nový film režiséra Davida Stejskala Magician v česko-marocké koprodukci vstupuje do druhého stádia příprav. Štáb má za sebou náročné natáčení v Maroku. Nyní pracuje hudební producent David Vostrý na podkladech a originálních písních pro film, postprodukce se ujme Kate z české produkce.

Natáčení proběhlo na sedm lokacích v celém Maroku. „Natáčení bylo náročné, ale krásné. Zažili jsme teplotní skoky z pěti stupňů večer do čtyřiceti stupňů přes den na poušti, intenzivní natáčení v medině Marakéše a Tangeru, v modrém městě na severu. Herci pracovali pod velkým tlakem a vyžadovalo to dobrou fyzickou přípravu. V moři, kde jsme točili scénu Sirény jsme zažili nečekaně silný odliv a příliv, který nám natáčení komplikoval. Po deseti dnech natáčení jsme dorazili do Španělska a museli si odpočinout před další prací. Budeme pracovat na voice-overech, animacích a postprodukci,” uvedl Milan Matyáš Deutsch, producent a představitel hlavní role.

Premiéra filmu je plánována na začátek příštího roku, bude se konat v marockém Tangeru a následně vyrazí na festivaly v celém světě. Film by měl být viděn na jednom z velkých TV kanálů a také v kinech.

Tagy: ,