Zdravotní problémy trápí partnera Lucie Bílé Radka Filipiho už nějakou dobu. Před třemi měsíci například podstoupil operaci páteře, nyní musel „pod kudlu“ znovu - dostal novou plotýnku, díky čemuž bude tento svalnatý obr, jemuž zpěvačka láskyplně přezdívá „testosteronový anděl“, o další centimetr vyšší. Aby mu to na nemocničním lůžku rychleji utíkalo, čas si krátí třeba... mlsáním.

Lucie totiž patří mezi ženy, které se netají svým kulinářským nadáním - a tak jak jinak zpříjemnit příteli čas ve špitále nežli nějakou tou vlastnoručně upečenou dobrotou? Na sociální síti Lucie ukázala, jak nese rovnou dva „štrúdly pro Ráďu“. Pohledný a o 18 let mladší fitness trenér se pak do jablečného závinu o 15 minut později bez sebemenšího zaváhání pustil.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu! FTV Prima

„Ty papáš pěkně... Nechceš to nakrájet?“ smála se pobavená Lucie u videa, na němž si Radek dopřává celou nohavici, kterou jí v jednom kuse... aniž by se obtěžoval ji rozdělit na menší části. „To se nekrájí, to se jenom jí,“ odmítl vousatý sympaťák snahy Lucie, zda nechce jíst trošku civilizovaněji. Ostatně, takhle mu to jistě chutná daleko více - stačí jenom to, že ví, že mu byl štrúdl upečený s láskou. A o tom rozhodně nelze pochybovat.

Láskou Bílá přímo překypuje. „To, že mám vedle sebe úžasného muže, poznávám i v těchto dnech… Leží v Nemocnici Na Homolce, v rukou hadičky, ale neustálý úsměv na rtech! Sešroubovanou páteř, ale humor a srandičky, kdykoli za ním přijdu nebo zvednu telefon! No nejsem já to klikař? Rozhodně vedle sebe nemám žádnou bábovku, ale kus pořádnýho a statečnýho chlapa…“ uvedla na Radkovu adresu pyšně.

Fotogalerie
53 fotografií