Raducanuová se během dvou let rozešla už s pátým trenérem

2. 6. 2023, 20:49
Aktuality 2
Britská hvězdička Emma Raducanuová se rozešla s pátým trenérem za poslední dva roky. Senzační vítězka US Open z roku 2021, jež se momentálně zotavuje po menších operacích kotníku a obou zápěstí, na Twitteru oznámila, že po necelém půlroce ukončila spolupráci se Sebastianem Sachsem.
Profily hráčů
Emma Raducanuová (© AFP)

S třicetiletým německým koučem se dala o deset let mladší Raducanuová dohromady v polovině prosince. V letošní sezoně ale odehrála na WTA Tour jen deset zápasů s bilancí 5:5.

Na začátku května se rozhodla vyřešit opakující se zdravotní problémy chirurgickými zákroky, po nichž přišla o Roland Garros a nestihne ani Wimbledon. Ve světovém žebříčku vypadla z první stovky.

"Vážně mě těšila spolupráce se Sebem a je smůla, že nám okolnosti momentálně znemožňují pokračovat, proto jsme se rozhodli rozejít," uvedla Raducanuová na Twitteru.

Britská tenistka nedokázala po triumfu na newyorském grandslamu, který ovládla senzačně po postupu z kvalifikace, naplnit očekávání. Po jejím boku se od té doby na trenérském postu vystřídali Nigel Sears, Andrew Richardson, Torben Beltz a Dmitrij Tursunov.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Kandinsky1
Už se někdy stalo, aby tenistka ukončila kariéru s jediným vyhraným turnajem a to GS ?
Tahle má velkou šanci.
Reagovat
hanz
Jojo, rychlokvaška nehraje nic extra, tak na sebe upozorňuje jinak.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist