Za luxusní dům dali více než 1,3 miliardy korun, a to ještě při vyjednávání přes 330 milionů »usmlouvali«.

Nemovitosti ve svažitém terénu Beverly Hills (ikonická směrovačka 90210) je přezdíváno »panství Wallingford«, rozkládá se na více než dvou hektarech a může se pochlubit 12 ložnicemi a 24 koupelnami.

Úctyhodná je i garáž pro 12 aut a parkoviště pro dalších 80 vozů. K dispozici je též krytý sportovní areál s tenisovým kurtem, boxerským ringem, penthouse pro hosty a dům pro správce, ochranku a další personál.

Jennifer Lopezová má v areálu též kadeřnický a nehtový salon a Ben zase vinný sklípek a pánský whisky saloon. Spolu mohou skočit do sauny a pak si odpočinout v domácím kině. Samozřejmostí je pak v Kalifornii obrovský bazén, zde lomeného tvaru o celkové délce 44 m. U něj se může JLo slunit celé dny!

Opravdovou specialitku ukrývá východní křídlo domu. Podle webu Bild.de se zde za dveřmi s třemi kombinovanými zámky nachází zvukotěsná místnost, kam se mohou manželé uchylovat, když si chtějí trochu okořenit společné intimní chvilky. Místnost je vybavená speciálním volitelným osvětlením, po ruce blízko postele mají být erotické hračky. Před dětmi má být pokoj vydáván za zvukotěsnou konfereční mísnost v domnění, že něco tak nudného děti zajímat rozhodně nebude. 

Video
Video se připravuje ...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez Videohub

Fotogalerie
104 fotografií