Jorge Mendes ponúka Barcelone útočníka v hodnote 50 miliónov eur

Zdieľať:

Keďže sa Barcelona pripravuje na hektické letné prestupové obdobie, klub uviedol niekoľko pozícií, ktoré potrebujú posily.

Jednou z oblastí, ktoré si vyžadujú pozornosť, zostáva pozícia stredného útočníka.  Jediným prirodzeným číslom 9 je 34-ročný Lewandowsky.

Prezident klubu Joan Laporta skvele využil svoje väzby s renomovanými agentmi a zdá sa, že jeho vzťah s Jorgem Mendesom je už dobre zdokumentovaný. Vďaka agentovi, ktorý zastupuje niektoré z elitných európskych talentov, sa Barcelone často dávajú na stôl známe mená.

Ako tvrdí katalánsky denník SPORT, Joao Félix vyzerá ako najnovšia komodita, ktorú Mendes ponúka Blaugranas. Po neúspešnom hosťovaní v Chelsea, sa vracia do Atletica Madrid.Diego Simeone sa nevyhýbal reklame na Portugalcov, dokonca naznačil, že Barcelona je životaschopnou destináciou.

Nie je to prvýkrát, čo sa Barcelona spojila s 23-ročným hráčom. V správe, ktorú spomína Mundo Deportivo, sa Barça pred dvoma sezónami pokúsila vymeniť Griezmanna za Joa Felixa, ale Atletico to odmietlo.

Napriek financiám, ktoré predtým stáli v ceste potenciálnemu prestupu, Barcelona sa tentoraz rozhodla vycúvať z dôvodu protichodných športových ambícií. Xavi a jeho zamestnanci údajne nie sú naklonení podpisu.

Zdá sa, že v budúcej sezóne sa Barcelona viac sústredí na získanie Lionela Messiho, ako aj na vyriešenie dilemy, ktorá spočíva na poste defenzívneho záložníka po odchode Sergia Busquetsa.

V útoku sa zdá, že mená ako Vitor Roque a Aubameyang majú väčšiu váhu. Akonáhle La Liga umožní schválenie plánu uskutočniteľnosti, môže byť lepší nápad vnímať ašpirácie klubu na poste hrotového útočníka. Roque zostáva snom, ale v pozadí existujú nízkonákladové možnosti ako Aubameyang.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: mercatofootanglais.com