Degenerativní frontotemporální demence změnila život nejen samotnému Brucovi Willisovi, ale také členům jeho rodiny. Nemoc se do hercova života vplížila potichu a pomalu. Nikdo z jeho okolí neměl ani ponětí, s čím se budou muset vyrovnat.

Jeho první příznaky, kdy herec přestal své okolí vnímat, si jeho rodina odůvodnila takzvanou „hollywoodskou ztrátou sluchu“. Willis totiž trpěl nedoslýchavostí už z dob natáčení Smrtonosné pasti. Velmi špatně to snášela hlavně jeho druhorozená dcera Tallulah, kterou má s Demi Mooreovou.

Začalo to vágním nereagováním, které si rodina spojovala se ztrátou sluchu. Později bylo nereagování intenzivnější a já si to občas brala osobně,“ svěřila magazínu Vogue Tallulah. „Měl dvě malé děti s mou nevlastní matkou Emmou Heming Willis a myslela jsem, že o mě ztratil zájem. I když to nemohlo být dál pravdě, mučila jsem svůj adolescentní mozek palčivými myšlenkami, že pro mou matku nejsem dostatečně krásná a pro mého otce dostatečně zajímavá,“ přiznala zpětně prostřední dcera akčního hrdiny z prvního manželství.

Nyní se stydí za to, že v době, kdy její tatínek tiše zápasil s krutou nemocí, ona se vyžívala svou vyhublou postavou, kterou se chlubila na Instagramu. Tallulah zároveň přiznala boj s anorexií, ADHD a také hraniční poruchou osobnosti. V době největší krize se dostala až na nebezpečných 40 kilogramů.

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis pověsil herectví na hřebík kvůli vážné nemoci mozku Videohub

Fotogalerie
29 fotografií