„Betsafe-LKL“ finalo serijoje – lygybė (VIDEO) 74

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pralaimėjo antrąsias „Betsafe-LKL“ finalo serijos rungtynes, o serijos rezultatas tapo lygus – 1:1. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 71:94 (19:24, 22:24, 15:27, 15:19) nusileido Vilniaus „Rytui“.

Trijų minučių atkarpą susitikimo pradžioje kauniečiai pralaimėjo 0:9, bet tuomet po dvitaškį įmetė Tyleris Cavanaugh ir Edgaras Ulanovas, Tomas Dimša sumetė baudų metimus, o Lukas Lekavičius smeigė tritaškį – 9:14. Iš toli taikliai atakavo T.Cavanaugh ir T.Dimša, L.Lekavičius realizavo baudų metimus, o dvitaškiu pasižymėjo Rolandas Šmitas – 19:24.

Net dvylika taškų per pusę ketvirčio surinko Isaiah Tayloras, baudos metimą įmetė E.Ulanovas, o Laurynas Birutis įdėjo iš viršaus – 34:34. Per likusią kėlinio dalį tas pats I.Tayloras pataikė dar vieną dvitaškį, L.Lekavičius pasižymėjo keturiais taškais, o T.Cavanaugh tašką pridėjo nuo baudų metimo linijos – 41:48.

Po pertraukos šešis taškus įsirašė K.Hayesas, o I.Tayloras realizavo keturis baudų metimus – 51:55. L.Birutis, L.Lekavičius ir T.Cavanaugh taškus rinko baudų metimais, tačiau varžovai spurtavo ir komandas skyrė beveik dvi dešimtys taškų – 56:75.

Gerą asmeninį pasirodymą dviem taškais pratęsė I.Tayloras, bet tai buvo vieninteliai komandos taškai per pusę kėlinio – 58:85. Penkis taškus įmetė T.Dimša, iš toli taikliai atakavo T.Cavanaugh ir Karolis Lukošiūnas, tačiau rungtynių baigties pakeisti nepavyko – 71:94.

„Žalgiris“: I.Tayloras 20, T.Dimša 12, T.Cavanaugh 11 (6 atk. kam., 2 per. kam.), L.Lekavičius 10, K.Hayesas 6, L.Birutis 4, E.Ulanovas 3, K.Lukošiūnas 3, R.Šmitas 2, I.Brazdeikis 0, A.Butkevičius 0 (2 per. kam.).

„Rytas“: M.Fosteris 22, J.Echenique 18, E.Kairys 11, G.Radzevičius 10.

Komentarai

  1. Albis

    Kaip imanoma eurolygos komandai pralaimeti kažkokiai komandėliai? Kurią vieną karta sutriuškina kitą kartącparys pralaimi. Skystakiaušiai

  2. ....

    Tą buroką reikia Vilniuj palikt. Tiek šiandien tiek Kaune gynybos 0. Tik Kaune rytas ant galo pats kažko išsigando, nes Žalgiris ir tada nieko gero nerodė. Apgailėtinas treneriūkštis su antrarūšiais ir dar nemotyvuotais antikrepšininkais. Šlykštu žiūrėti.

  3. px

    kanadieciui laikas namo

  4. Zf

    Nieko, atskalbsim Kaune.

  5. Žemyn upe

    Ir vėl išžagarino „)

  6. Gėda

    Dugnas pasiektas. Sveikinu rytą išanksto laimėjus lkl’ą. 3-1 rytas

  7. JULIUS

    KAIP GALIMA LAIMĖT JEI ŽAIDŽIA TIK KELI IR TAI PO VIENĄ BRAZDEIKĮ REIKIA IŠ VIS VARYT LAUK ŠMITAS NENUSITEIKĘS ŽAIT ŪLIA PERVARGĘS O TRENERIS IŠVIS PLAUKIOJA BRAZDEIKĮ GREIČIAU Į KANADĄ NES ESI ŠIAUDINIS LIETUVIS NEMOKANTIS KALBOS

  8. 709

    Rungtyniu nemaciau bet rezultatas tai jau zemiau plintuso. Sveikinimai vyrams sezono pratesimo proga ir tiek.

  9. Šančiai

    Kaip žaidė- taip turi. Nusivylimas nuo tokio žaidimo, nusivylimas nemaža dalimi žaidėjų. Ir dar- visokie Tv komentatoraiai ir ,,ekspertai“ (tipo Šležas)- tiesiogiai arba paslėptai palaiko rytą. Šležas , būdamas vienas iš Žalgirio -2 trenerių, kone liaupsina rytą ir kaip jis pats sako į eterį turi savo kambaryje pasikabinęs kažkokio Macijausko plakatą. jam Žalgirio buvę žaidėjai ne rodiklis. laikas jį vyti lauk iš Žalgirio sitemos. Tai nbe pirmas toks jo ,,komentavimas ir ekspertavimas“. Šležai, valink lauk .

  10. Saulius

    Padėkokit Brazdeikiui , ir nupirkit jau šį vakarą bilietą namo.Matosi, kad mamos pasiilgo.

  11. Kaunas

    Nieko dar čia baisaus 1-1. Tik įdomu kaip Žalgiris atrodys per kitas rungtynes taip rytgaidžio išpist*s. Nu ne veltui rytgaidžio fanai rėkė žalia kur*a. Kaip tie rėkė, toks Žalgiris ir buvo :D

  12. Fanas

    Eina na… tokio šūdo krūvos komandos nemačiau nuo praėjusio sezono pabaigos, kai Ž tratino kas tik netingėjo, tokie prisišikėliai degeneratai, kad škykštu žiūrėt. O šlykščiausias tas burokas – antitreneris 100-procentinis. Gynyba gynyba …. bl… kur ta sušikta gynyba, kur ji per visas rungtynes ??? Nemačiau nei pirmose rungtynėse, nei ypač šiandien, taktikos nulis, sprendimai idiotiški, jei burokas nelaimės su Žalgiriu 3:1, tik taip gali išpirkti šiandienos juodą gėdą, mest jį nx per bortą ir kad daugiau jis čia nebegadintų nervų :-( O su šituo pižonu jokiu būdu negalima pratęst sutarties, eia jis nx ..iš Žalgirio „jobana zviozda“, bl.. išeina skersą padėjęs ir išsišiepęs slankioja po aikštę. Teiloras irgi užpisa juodai, nors šiandien kažkiek ir sumetė, bet bl.. tas nuolatinis nervas ant pirmo žingsnio (iškart žingsniai, blin debile, ne NBA čia, o Europa), gaun kamuolį, tai bos subinę perneša pochuistas per 8 sek į kitą pusę..
    O šiaip bendrai, tokią gėdą ir vimdantį šleikštumą gali nuplauti tik užtikrintos 2 pergalės prieš šūdrytį – ir jokio kito pasiteisinimo, degeneratai, sugadino visą savaitgalį, padlos svolačiai

  13. Trojus

    Pritariu: Šležą reikia vyti lauk iš Žalgirio sistemos. ŠLEŽĄ-LAUK IŠ ŽALGIRIO !!!

  14. Fa

    Vakar perdaug su ėdė mėsainių ir negalėjo pažaisti

  15. Žalias

    Jeigu Šležas nori dirbti Žalgirio sistemoje- turi atsisakyti komentuoti rungtynes kai žaidžia Žalgiris. Arba- lauk iš Žalgirio.

  16. ghj

    visi i arena!!! palaikom komanda kaip eurolygoje, nes kitaip jie nezaidzia…

  17. Zzz

    Brangiausias žaidėjas Ignutis žemiau plintuso, antras pagal brangumą flėgminis Šmitukas jau porą mėnesių nulinis. Įdomu sutarties pratęsimas jau įsigaliojęs ? Tik va vienintelis treneriukas atitinka savo vidutinioko atlyginimą.

  18. Z

    Ė jum negėda eurolygos komandai gaut ant 30 ❕️visiškai nežaidžiat ❕️gėda žiurėti,jokio kovingumo 🤮 už ką jum pinigis moka tokius,taip kaip jus šnd belenkokia komanda lklo galejo sužaist su milijono biudžetu.

  19. Sigis

    Nedaeina tam dalbajobui is darbenu,kad lukosiunas siuo metu geriau už brazkeiki,pas ji kaip rinktinej pavardes zaidzia

  20. Martynėlis

    Ech nuojauta neapgavo.Visada taip būna jei dėl 3 vietos gauna ir Žalgiriukas gauna.Gaila 10 euru už alų ir čipsus.Tikiuosiu iskakosim antradienį ta griobaną pergalę po to nuvažiuosim vėl į tą kambary vėl gausim ,na o birželio 10 psichuosim ir kaifuosim.Nieko tragiško mielieji

  21. Aha

    Nors šitie lūzeriai šito ir neverti, bet būtų smagu, kad sekančiose rungtynėse Kaune bent jau fanai klasę parodytų. Kad susirinktų pilna arena ir užkurtų didesnę pirtį nei buvo Vilniuj. Nes jau gėda tikrai. Jeigu tie žali aikštelėj padėję, tai bent fanai parodytų, kad jiems rūpi. GWB suorganizuokit kažką pagaliau.

  22. Darius

    brazdeiki, tu esi šūdas, slysk i savo kanada ar dar kur, bet nesdinkis.

  23. Butex

    Nėra kovotojų komsndoje. Štai čia didžiausia oroblems. Tik narcizai milijonieriai

  24. Didelė

    dalis kaltės tenka trenerių štabui, neparuošė komandos , lauk maksvyti!

  25. :(

    Rytas šitoj serijoje yra tiesiog geresnė komanda. Neparanki Žalgiriui komanda. Panašiai kaip buvo su Pao, kuriuos daužė visi, bet mes abu kartus pasikrovėm žiauriai. Ryto vadovai protingai surinko komandą, tinkamą žibėno stiliui ir už pusę Žalgirio biudžeto. Neliko Šaro, neliko jo rinktų žaidėjų, (kurie net su Schilleriu sugebėjo be problemų imt LKLa) ir net nebegalim aplošt ryto jų kūtėj. O kažkada rytas nežinia kiek sezonų negalėdavo laimėt Žalgirio arenoj. Bet negalėjimas laimėt išvykoje buvo viso sezono problema ir net, sakyčiau, tai yra Maksvyčio komandų problema. Ir beje o kur gynyba? Gynyba, kuri buvo šitos komandos pagrindinė stiprybė. Nes puolimas visada buvo skurdus, visada trūko kūrybos. Apie žaidimą net nesinori plėstis, viskas buvo blogai. Tai rytas atrodė kaip Eurolygos komanda. Liūdna ir gėda.

  26. Zal

    Aš jau porą mėnesių sakiau, kad Kazys paleidęs komandą. Tiek aikštelėj, tiek ir už jos yra visiškas balaganas. Nu neturi jis autoriteto, visi daro kas ką nori ir atsikalbinėja tiesiai į akis. Bet kad ir iš strateginės pusės jo asistentas rinktinėj jį visą sezoną į vienus vartus varto. Nu ne jo lygis Eurolygos komandą treniruot. Tik klausimas kada Motiejukas tai supras.

  27. Žalg

    JŪS MAŽIAU KOMENTUOKIT, O EIKIT Į ARENĄ PALAIKYT KOMANDA, NES GĖDA KAI SUSIRENKA TIK 6TŪKST FANŲ NAMUOSE

  28. rt

    Kapitoonas Ulanoovas 3 taskai. Sutriuskino sako nusileido. O kad 1.5 kelinio nepazaide nerasysim, nes beveik sauniai sukovojo zali, o ypac aukstaugiai. Kas butu jei Zibenui duotu dar bet 1 papildoma mln.biudzete, salde soktu Maskvytis .

  29. Maksvytis

    Patikino jog Zalgiris kitose runktynese bus geresnis nesureiksmino patirto triuskinamo pralaimejimo Buvo keista buvome bloga komanda Rytas buvo geresni Labiau sureagavo I I pralaimejima

  30. Zalgiris

    Nieks ir Neprognozavo 3-0 dar zalgiris nera laimeje ju arenoje prie ju tokios Atmosferos Zybenas padare isvadas gynyboje Auksti puikiai suzaide po lenta. Ir Zalgirio klaidos gadino zaidima Ulanovo prasti sprendimai prastos runktynes

  31. 1-1

    Niekas neprarasta Dabar Zalgiris turi reguot I pralaimejima Ryto nuopelnas kad Zalgiris taip klydo ir sprendimai nepatys geriausi

  32. Kaunas

    Siendien Zalgirio priekis nesuzaide Roland’s Smits Ule Brazdeikis vel atskira tema

  33. zlg

    kazkaip tikiu kad po truputi bresta grigonio sugrizimas, si sezona taip truko pataikanciu zaideju o marius butent toks ir yra. laikas padekot uz darba tam g lygos zviozdai ir susigrazint lojalu patikrinta zaideja kuris ne tik daug geriau atidirbs pinigus, bet ir nekels bangu komandos rubinej ir nesisakos pries treneri.

  34. Gynyba

    Nezinau ar Labai akcentuojamas Fosteris aisku ir Gimtadienis dar jo tai visai buvo karstas uzsikure reikia Fosteri pristabdyt

  35. Kazys

    Ne prie ko Kazys cia Zaidejai su savim turi tvarkytis galva 3 kelini uzbuksavo dar klaidos

  36. Zalgiris

    Niekas ir neprognozavo 3-0 o 3-1

  37. Vilniui

    Nera niekam ten ju Atmosferoi zaisti Rytas Zybenas Gerai Reagavo I pralaimejima Kaune

  38. Zalgiris

    Gali ir be Brazdeikio laimet Finala 3-1

  39. Jurka

    Sekančios lemiamos rungtynės ir jas pralošus liktų mažai šansų. Tai perkam bilietus ir į areną!!!

  40. Green White Boys

    Laikas issitraukti galvas sau is subines ir apsidairyt aplink Tai liecia komanda eilinius Zalgirio sirgalius mus pacius Sezonas nesibaige. Miunchene ar runktynemis su Barca kaune Sezonas baigiasi LKL finalais ir siendien musu klubas buvo vilniuje sutryptas

  41. ....

    GWB žinutė tai tokia keistoka. Visų pirma tai kodėl eilę metų nedaroma nieko, kad pritraukti daugiau aktyvių fanų ? 15 tūkst. arena, o jų tik koks 100-200. Nors aišku ir klubas turėtų padėti šituo klaudimO antra, tos jų skanduotės LA La La tai tiesiog per nervys jau groja, atsinaujinkit gal kartą per 10 metų.

  42. Darius

    taigi atsinaujino, jau antri metai kaip skanduoja, kviecia kazkoki savo draugeli slava is ukrainos

  43. Skanduotes

    Tai kad ir Vilnieciu Skanduotes tos pacios tas pats per tapati

  44. :(

    Ir dar. Liudniausia, kad Maksvytis visiskai atrodo negeba ilist i zaideju galvas. Eurolygoj, kur visi nori suzaist, pasirodyt kuo geriau ir gaut geresni kontrakta, ju net nereikia motyvuot, visi uzsivede. Bet LKLe jau turi pasijust trenerio ranka, o jos visai nesijaucia. Komanda sezono gale ne tai, kad nezaidzia geriausio savo krepsinio, bet atrodo degradavus. Apie Brazdeiki nekalbu (out be jokiu kalbu), bet ir tas pats Birutis, kuris siautedavo pries Eurolygos centrus, dabar vel atrodo kaip sezono pradzios Birutis, apie kuri nemazai kas sake, kad neatlaikys Krivo konkurencijos. Ir ar tikrai Hayesui jau dabar reikejo iteikt nauja kontrakta? Nebuvo galima paieskot kazko geriau ar bent palaukt sezono pabaigos, gal noras gaut kontrakta butu padidines motyvacija? Dabar is jo slapia vieta. Ir taip galima pasakyt praktiskai apie kiekviena zaideja. Dabar jie atrodo ne kaip komanda, o kaip kruva zaideju, kuriems gerokai permoketa. Gal jau butu laikas PM su Jankiu chebrai primint, kad sezonas nesibaigia su Eurolygos pabaiga, o atlyginimas mokamas ir uz LKLa. O treneris irgi negali per konfa sneket, kad mes cia biski atsipalaidavom. Koks gali but atsipalaidavimas ir varzovo nevertinimas vykstant finalo serijai? Tuo labiau varzovo, kuriam pralaimejai reguliarkej 2 kartus is 3. Uz ta savo pasiputima ir buvo atidauzyti gedingai. Jie turi suprast, tiek zaidejai, tiek ir treneriai, kad nelaimejus titulo, tas patekimas i Top8 beveik nieko nebereiks, nes savam kieme privalai susitvarkyt be jokiu klausimu. Turedamas dvigubai didesni biudzeta uz varzovu turi susikomplektuot komanda taip, kad nereiktu patirt tokios gedos kaip sitos rungtynes su rytu. O jei nepavykts to padaryt, tai reikia labai smarkiai galvot jau vadovams, ka darai blogai.

  45. Linas68

    Ką čia veikia kažkoks putlerio čiulpikas „Darius“, kuriam nepatinka „SLAVA UKRAINE“?

  46. Darius

    skanduok tu ka tik nori, durniau, apie slavuka is ukrainos ir jo hemaroju, apie huilo bliauk, lalala lalala kaip vienas cia sake ir ka ten dar per idiotiskas skanduotes turit, man iki lemputes .

  47. Deja

    Liūdna pripažinti, bet nieko nebus – „Rytas“ vėl taps čempionais… Trūksta ne tik strategijos, žaidimo išmanymo. Nėra principų, ambicijų, tiesiog nebėra žalio kraujo…

  48. Sito adminui

    Tu esi šūdo gabalas. Tyykras wilenskas. Kelis kartus bandžiau pasiūlyti skaduotes skirtas tai taboro komandai ir jos išnaglėjusiems išmyžtpročiams, bet adminui matyt labiau patinka klausytis apie „žk“.

  49. Regizas

    Iš Eurolygos Žalgirio liko tik šlapia vieta, atrodo pasiekę Top8 jie tiesiog nustojo žaisti, kovingumo 0, apie gynybą išvis patyliu… Treneris kolioJasi su žaidėjais, jo niekas negerbia… Jei Žalgiris nelaimi LKL taurės, sorry, bet vadinasi treneris neužvedė komandos arba neturėjo ką pasiūlyt gynyboje prieš ryto puolimą. Kaip ir Šarui keliami ultimatumai, taip ir Kaziui turi būt, nepaimi pirmos vietos, sorry – out…

  50. Sjanduojam

    1,2,3, rytas ga**ys.
    Šūdą raudoną, mes darom (darysim)šūdą raudoną (a la „vantų nebėra).
    Dusk, dusk by******galviai, b***galviai (čia jiems puolant).
    Mes čempionai, o šūdrytis g****ys.

  51. Žalias kraujas

    Labiausiai nuvilia požiūris, jog visos „Žalgirio“ rungtynės yra vienodos reikšmės. Nėra supratimo, jog galima šimtus kartų pralaimėti Jonavai, „Lietkabeliui“ ar dar kam nors, tik ne „Rytui“… Pralaimėjimai Vilniui labiausiai žeidžia tikrus, ištikimiausius „Žalgirio“ sirgalius, ir net didžiausios pergalės prieš kitas komandas to kartėlio nenuplaus. Per pirmąsias finalo rungtynes jau buvo sužibusi viltis, kad šiemet bus kitaip. Deja… Neliko savigarbos, tik tuščios asmeninės ambicijos. Ir mažai kas suvokia, jog jau antrą sezoną „Žalgirio“ nesėkmių priežastis – ne žaidėjai…

  52. Vilnius

    Ryta isimylejes Vilnius leido patiketi intriga LKL finale

  53. Kaunas

    Viskas gerai daugiau Pozityvo Zalgiris ims 3-1

  54. Ir dar

    Ne vienus metus laukiau Arno Butkevičiaus „Žalgiryje“ ir labai juo džiaugiuosi… Bet niekada nesuprantau, iš kur tas Kazio Maksvyčio, kaip elitinio trenerio, mitas… Galbūt praleidau kokį itin įspūdingą jo karjeros etapą? Atsiprašau, nesiekia nieko įžeisti. Tačiau, norint tapti tikru žalgiriečiu ir daugiau pasiekti, tenka keisti požiūrį į save ir aplinkinius.

  55. Keenan Evans

    Aiskeja Data iki kada dar gali K. Evansas persigalvot del savo ateities dabar Aiskeja kad Evanso ir Zalgirio kontrakte esantis pliusas isigalios tik Liepos 1

  56. Z

    Antras rungtynes pradeda be centro,Šmitas centruoja.Tai jeigu pradžia pirmose rungtynese su tokiu penketu buvo bloga,tai kam antrose vėl tapatį daryt ? Maksvyti ? Idomūs tavo keitimai.

  57. Z

    Principinis mūšis.Gėda pralošti ant tiek.Nepateisinama.

  58. dadu

    biudzetas 10 kartu didesnis zalgirio…o taip zaidzia…gedinga…taip buti isniekintiems…cia net laimejius serija,tokios gedos neiimanoma nusiplauti

  59. Zalgiris

    Kai laimi tai 15 17 komentaru Pralaimi jau 60 komentaru pila purvais

  60. Zalgiris

    Uzteks tos gedos jau vakar kad taip pralose tai jau panikuojam nu Nesuzaide tai nesuzaide Cia ryto nuopelnas kad Zalgiris strigo ir klaidose

  61. Zalgiris

    Juk niekas neprognozavo 3-0 kai daug kas Prognozavo Zalgirio 3-1 Kaune laimim Vilniuje vel sunku laimeti ju ten uzkuriancioi fanu atmosferoi

  62. Birutis

    Biruciui ir reikia ijungti daugiau mastymo vakar mazai sansu turejo pro krepsiu pries Echenique

  63. Dariau,

    taip mes visi pikti ir ant karštujų ieškom kaltų,o jų galima pririnkt ir ramiai pamasčius.Bet ateis antradienis ir mes į jį eisim su naujom jėgom,naujom viltim.Kol viskas nesibaigė tikim ir kovojam,o svarbiausia darom išvadas visi – žaidėjai,stafas,vadovai,fanai,paprasti sirgaliai … .
    O tu Dariau geriau nyk iš čia,gal į kokį saitą „būkime vieningi“ ar panašų,nes per ilgą laiką jau taip nusibodai su savo „įžvalgom“ ir politinės situacijos vertinimais.Esi atmata ir geriau jau fytfanis,nei toks Žalgiriui atseit prijaučiantis.

  64. Brazdeikis

    Seselyje likes Brazdeikis megyno paaiskinti nuviliancia oadeti

  65. Brazdeikis

    Nezinau ar kas nors gali pasakyti jog nezaidziu per gerai komentavo Brazdeikis – Asmeniskai jauciuosi gerai pasiruoses ir solydziai Kaj tik esu reikalingas aiksteleje esu pasirenges zaisti

  66. kitaip nebus

    raudona sliucha bus padaryta

  67. Basketnews

    Su Maksvyciu kalbejesis Motiejunas Zalgiris kencia nuo tu paciu problemu kaip ir mes

  68. Samb

    Dabar Kaune aisku bus pergale paskui angare vel pralosim o Kaune pabaigsim bajerius bet Kanadietis ar iskes taip ilgai jis nori namo o siaip ir Smits galetu susiimti nereiskia kad kontraktas yra sezonas dar nebaigtas

  69. Darius

    paskaiciavau, kad 400 rytas ultras fanu santykis yra 1 prie 20 Zalgirio naudai, jei ateis 8000 , taip kad rytfaniu isvis neturi girdetis. O to kuris siulo skanduoti rytas sudas, paklausiu, tai kas tada yra Zalgiris, jei gauna nuo sudo ?

  70. Mr T

    Loses*

  71. Hjxcf

    Zalia kurvs

  72. Hjxcf

    Zalia suksle bus padaryta

  73. Hjxcf

    Burokas maskvitis yra prailaonet eurolivod

  74. Hjxl

    Burokas maskvitis yra prailaonet eurolivod