Zavřít reklamu

Samsung má později v tomto roce představit novou tabletovou řadu Galaxy Tab S9. O ní již nějakou dobu do éteru unikají neoficiální informace, například o jejím čipsetu nebo designu. Nyní tu máme nový únik, podle kterého se bude minimálně základní model nabízet v nové luxusní barvě.

Podle dnes již legendárního leakera Rolanda Quandta bude Galaxy Tab S9 (není jasné, jestli tím myslí jen základní model, nebo celou řadu) dostupný v béžové barvě, což je barva, kterou Samsung u žádného dosavadního tabletu nenabídl. Galaxy Tab S9 by v ní mohl vypadat podobně jako tablet Applu iPad Air (2022) v barvě Starlight (což je oficiálně bílá barva, nicméně s béžovým nádechem a jmenuje se Hvězdně bílá).

Řada Galaxy Tab S9 bude kromě základního podle všeho zahrnovat ještě „pluskový“ model a model Ultra. Všechny tři by měly mít velmi podobný design jako řada Galaxy Tab S8, údajně však budou disponovat voděodolností a prachuvzdorností podle standardu IP67. Dále by měly mít superrychlý čipset Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, který debutoval ve smartphonové řadě Galaxy S23, a 45W nabíjení. Základní model by pak měl do vínku dostat OLED displej, který byl u předchozích dvou řad vyhrazen jen pro dražší modely (základní modely se musely spokojit s LCD obrazovkami).

Příští špičková tabletová řada korejského giganta má být spolu se skládacími smartphony Galaxy Z Fold5 a Z Flip5, hodinkovou řadou Galaxy Watch6 a sluchátky Galaxy Buds3 uvedena na scénu koncem července.

Tablety Samsungu koupíte zde

Dnes nejčtenější

.