Jídlo na velkém talíři s přihrádkami, které přináší majitelka Nepal House Madhu Karki (34), hodně připomíná indické.

Gurmán na lovu

Bývalí manželé tak ochutnali spoustu specialit. Rýži, kuřecí maso vařené v silném vývaru s aromatickým kořením, zeleninové hašé a další dobroty. „Já si občas vařím, mám rád třeba česnekové brambory a mletá masa, vždycky jsem si z cest vozil koření,“ říká nad voňavými sousty Krampol. „Ale nejradši jím venku, potřebuju kolem sebe lidi,“ přiznává. „Jsem rád, že mě sem Marta vzala. Už jsme tu spolu byli, známe majitelku i kuchaře,“ dodává.

Dohazuje mu doktory

Marta Krampolová byla manekýna, nyní má svou agenturu a věnuje se nejrůznějším věcem, a to i duchovním - ájurvédě a spiritualitě. „Jirkovi občas dohodím nějakého lékaře nebo léčitele. Během let se naše zájmy opět propojily,“ směje se o dvacet let mladší bývalka. Vedle smyslu pro humor, který prý Martě pomáhá přežít, se krátkovlasá tmavovláska nebojí občas udělat něco neobvyklého. Před čtyřmi lety například odhodila falešný stud i svetr. „Nedělám věci, za které bych se styděla. Vždy jsem se snažila rozdávat radost,“ okomentovala vtipně fotku, kde pod pánským zadkem pózuje nahoře bez. Snímek vynesl 27 000 korun na dobrou věc.

Austrálii nedá

S exmanželkami má Krampol pěkné vztahy. První žena, pozdější televizní hlasatelka Jana Fořtová (77), žije v Austrálii, často si spolu volají. „Naposledy mi nabízela, že mi u protinožců uspořádá řadu vystoupení. Žije tam dost krajanů. Bylo by to určitě krásné, ale já bych už ten dlouhý let nedal,“ postěžoval si Jirka.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol: Štve mě, jak ze mě všichni dělají chcípáka. Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
37 fotografií