Další rok za námi! To si určitě říkala slovenská playmate Lela Ceterová, která den předčasně oslavila se svým manželem Karlosem Vémolou a blízkými své 34. narozeniny. Celý den pro oslavenkyni začal projížďkou na lodi ještě za denního světla, na které nechybělo dobré pití, laskominy a objetí od jejího pozorného manžela. Celou opulentní slávou se na sociálních sítích neopomněla pochlubit.

„Dnes mám narozeniny, ale tím, že odlétám do Turecka na delší dobu, můj manžel mi udělal krásné překvapení v podobě malé oslavy. Nechyběli tu ani moji nejmilejší přátelé, což mě velmi potěšilo. Jen z Bratislavy mi chyběli moji nejbližší, ale vynahradíme si to po Turecku další oslavou. Děkuji za tenhle krásný dárek," napsala na svůj instagram.

Modelka zvolila pro oslavu odvážné šaty  s divokými barevnými vzory a velikým výstřihem, který lichotil jejím chirurgicky vylepšeným prsům. Párty pokračovala dál do baru, kde se k rozjařené dvojici přidal i nechvalně známý podniktel Ivo Rittig. Pozornější fanoušci si možná všimli, že podnik patří ke Karlosovým oblíbeným a v tom samém se měl údajně kdysi sejít s mladičkou pornoherečkou Rikou Fane. Ale pokud to Lele vadilo, tak to na sobě nenechala znát a oslavu si pořádně užívala!

 Tato půvabná blondýnka a milovnice plastik často klame vzhledem. Není pouze profesionální manželkou, ale i úspěšnou vysokoškolsky vzdělanou ženou a milující maminkou. První snímky pro Playboy nafotila již v roce 2013. S Karlosem Vémolou se seznámila na instagramu a mají spolu dvě děti. V minulosti se sice po narození prvního rozešli, ale od roku 2022 jsou manželé a jejich vztah jen kvete.

Video
Video se připravuje ...

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti Blesk.cz

Fotogalerie
41 fotografií