Xavi: Viem že Messi by nám veľmi pomohol

Zdieľať:

Dnes večer o 21:00 nás čaká posledný zápas tohto ročníka La Ligy na pôde Celty Vigo. Aj keď sa zdá že už nie je o čo hrať v hre je stále napríklad Ter Stegenov rekord .

Priority

“Priority sú veľmi jasné. Naozaj by som bol rád, keby sa Messi vrátil, hovoril som s ním a už som povedal, že to závisí od neho. Odtiaľto je okrem Lea ďalšou prioritou pivot.”

Financie na Messiho

“Nie som zodpovedný za finančné problémy. Viem len, že Messi by nám veľmi pomohol po futbalovej stránke.”

Odchody

“Nemôžem veľa hovoriť o plánovaní, podpisoch a odchodoch, pretože sme závislí od La Ligy a plánu uskutočniteľnosti. Odtiaľ sa bude o veciach rozhodovať.”

Plán uskutočniteľnosti

V klube sú optimistickí, pokiaľ ide o plán uskutočniteľnosti, ale ešte tam nie je. Prezident mi dáva pokoj a dôveru vo všetkých smeroch a aj v tomto. Nebojím sa, čakám.”

Predĺženie zmluvy

“Vážim si prezidentovu dôveru a naozaj si vážim, že mi ponúkol obnovenie, keď nás Madrid vyradil v Copa del Rey. Nebude žiadny problém. Predĺženie môže byť tento týždeň, budúci týždeň alebo týždeň potom, ale nebude to problém.”

Lamine Yamal

“Myšlienkou je, aby bol Lamine Yamal medzi Barçou Atlètic a prvým tímom, pretože nám môže veľmi pomôcť.”

Rafa Marquez

“Rafa Márquez výrazne zlepšil svojich hráčov v porovnaní so septembrom. Hlavným cieľom Barçy Atlétic je zlepšiť našich mladíkov, nie postup.”

Mourinho

“Správanie Mourinha voči rozhodcom? Musíme kontrolovať svoje reakcie, bez ohľadu na to, čo sa na ihrisku stalo. My ako tréneri musíme ísť príkladom. Dúfam, že nikdy nespadnem do takéhoto správania.”

Cieľ na zapás

“Cieľom zajtrajška je vyhrať a odohrať dobrý zápas a iní ako udržať si čisté konto, vyhrať cenu pichichi… Celta je v ťažkej situácii, ale my chceme vyhrať.”

Ruben Neves

“Neves? Nemôžem hovoriť o menách. Klub pozná moje priority na pozíciách a mená. Pozná moju pozíciu, pretože sa vždy snažím byť veľmi jasný.”

Ter Stegen

“Ter Stegen bude hrať zajtra.”

Zdroj: BarcaTV/Marca

Foto: Twitter FCB

Najnovšie články od Marek Kovac (zobraziť všetky)