8
Fotogalerie

Nová True Wireless sluchátka Razer mají hráčům nabídnout to nejlepší. Nechybí THX certifikace, potlačení hluku a RGB světla

I když pojem herní True Wireless sluchátka vypadá možná jako protimluv, tak je už nějaký čas vyrábí Razer, novinka je už pátý model této společnosti (Razer Hammerhead Hyperspeed testovali kolegové na Doupěti). Nyní výrobce rozšířil nabídku o vrcholný model Hammerhead Pro Hyperspeed, který má být pro hráče tím stejným, čím jsou pro majitele iPhonu sluchátka AirPods Pro. Zkrátka prémiový standard. 

https___hybrismediaprod.blob.core.windows.net_sys-master-phoenix-images-container_h25_hfd_9525799714846_230530-hammerhead-pro-hyperspeed-1500x1000-4.jpg

Sluchátka Hammerhead Pro Hyperspeed jsou osazena dynamickým 10mm měničem, udávaný frekvenční rozsah je 20 Hz - 20 000 Hz. Mají nesou také logo THX Certified audio.

Co je důležitější, tak Razer pro bezdrátové připojení sluchátek nabízí nejen rychlý Bluetooth Gaming Mode, ale k sluchátkům dostanete i USB dongle Hyperspeed 2,4 GHz, který zaručí bezdrátové připojení téměř bez zpoždění, s velmi nízkou latenci. USB-C dongle je univerzální, a tak ho můžete připojit k smartphonu, tabletu, či PC, ale samozřejmě také k herní konzoli PS5, Nintendu Switch. Pro běžné připojení pak slouží Bluetooth 5.3 a kodeky SBC a AAC.

hammerhead-pro-hyperspeed-usp-gaming-grade-wireless-audio.jpg

Prémiová sluchátka samozřejmě mají nastavitelné adaptivního aktivního potlačení hluku. Univerzální použití je možné – udávaná voděodolnost dle IPX4 znamená, že zvládnou déšť i pot při sportu.

hammerhead-pro-hyperspeed-usp-ultimate-cross-platform-true-wireless-earbuds.jpg

A herní sluchátka bez osvětlení RGB? Hammerhead Pro Hyperspeed mají nastavitelné Chroma RGB s osvětleným logem Razer. Ale nic není zadarmo – výdrž baterie je závislá na aktivních funkcích, při Bluetooth bez ANC a světýlek je uváděná výdrž na jedno nabití 6,5 hodin (+24 hodin pouzdro), když zapnete ANC i Chroma RGB, tak klesne na 3,5 hodiny (+13 hodin pouzdro). Hyperspeed USB dongle zkrátí výdrž bez ANC a světýlek na 4 hodiny (+14,5 hodin pouzdro), s ANC a Chroma RGB výrobce udává výdrž 3 hodiny (+11 hodin pouzdro). A to vše při 40% hlasitosti a přehrávání hudby. Pokud použijete vyšší hlasitost a budete ještě komunikovat. Nabíjecí pouzdra je vybaveno bezdrátovým nabíjením a nabíjením přes USB-C.

Sluchátka Hmmarhead Pro Hyperspeed mají pro EU oficiální cenu 229 Euro (5 500 Kč) a prodávají se na firemních stránkách

Zdroj: Razer

Určitě si přečtěte

Články odjinud