Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Toronto Pro Supershow 2023
- výsledky a fotografie

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

V neděli 4. června v prostorách Delta Hotels by Marriott Toronto Airport & Conference Centre proběhl další ročník tradiční Toronto Pro Supershow, kde si to závodníci z profesionální ligy IFBB Jima Maniona hned v deseti různých kategoriích rozdali v soubojích o kvalifikaci na letošní Olympia Weekend. Závodilo se v kulturistice mužů open, kulturistice mužů do 212 liber, classic physique mužů, physique mužů, kulturistice vozíčkářů, kulturistice žen, physique žen, figure žen, wellness žen a bikiny fitness žen a samozřejmě, že se na to, jaké výsledky se v jednotlivých kategoriích urodily, podíváme podrobněji.


Toronto Pro Supershow 2023 - kulturistika mužů open

V královské kulturistice mužů open k soutěži nastoupilo čtrnáct borců, když startovní pole na poslední chvíli rozšířil celkový šampión připojeného Toronto Pro Qualifier v kulturistice masters Alex Audi. Favority na vítězství mezi profíky ovšem pochopitelně bylo potřeba hledat jinde než u Alexe a před závody se za ně dali považovat zejména čerstvý šampión Musclecontest California Pro Ross Flanigan spolu s Hassanem Mostafou a Iainem Vallierem, kteří si Toronto Pro Supershow vybrali pro vstup do sezóny. Ross po boku Hassana a Iaina na pódiu ještě nikdy nestál a průběh torontské soutěže rychle ukázal, že na oba zkušenější soupeře objemy ještě něco ztrácí. Pro umístění v první trojici si ale i tak šel bezpečně, jen zkrátka bylo od prvních okamžiků klání zřejmé, že z toho pro něj tentokrát bude třetí příčka.

Robin Strand, Hassan Mostafa, Iain Valliere, Ross Flanigan a Joe Seeman
na Toronto Pro Supershow 2023 (foto: Instagram.com/toprosupershow)

Aktuální formy osmi kulturistů před Toronto Pro Supershow

Bitvu o vítězství tedy sváděli Hassan s Iainem. Mostafa na pódium přinesl snad tunu svalů a byl velmi kompletní. Jistě, vždy asi bude kvůli svým enormním kvadricepsům drobně nevyvážený, ale zároveň se dá říci, že mu žádná svalová skupina vyloženě nechyběla a že se u všech partií po stránce možností svalového rozvoje blíží svému maximu. Do nevýhody jej stavělo, že kvůli širšímu pasu a také kvůli své tělesné stavbě nedisponuje ideálním "V" tvarem trupu. Bylo také vidět, že by stále mohl být o něco vysušenější, ale to je Hassanův obvyklý problém. Pokud chce na pódium přinést pěkně naplněné svaly, stojí ho to vždy větší kus ostrosti a tvrdosti, než by si přál. Chad Nicholls, který Mostafu v přípravě na letošní sezónu vede, nepochybně ale poté, kdy na Toronto Pro Supershow se svým svěřencem nasbíral první cenné zkušenosti, už vymýšlí plán na to, jak příště zmíněnému egyptskému profíkovi pomoci k ještě lepší formě.

Robin Strand, Hassan Mostafa, Iain Valliere, Ross Flanigan a Joe Seeman
na Toronto Pro Supershow 2023 (foto: Instagram.com/toprosupershow)

Iain Valliere na pódium přinesl nejlepší kombinaci svalnatosti, plnosti a tvrdosti. Výborný byl hlavně v zadních postojích, kdy jste před sebou viděli doslova stěnu výborně zpracovaných, separovaných a perfektně vysekaných svalů. V předních a bočních postojích to ovšem vypadalo, jako by snad Iain začínal mít nějaký problém s prsními svaly. Hrudník byl vždy jeho největší slabinou a teď to bylo ještě patrnější. Po soutěži se ostatně živě probírá, zda se jeho prsní svaly nezačínají kvůli nějakému zdravotnímu problému ztrácet podobně, jako tomu bylo v závěru kariéry Markuse Rühla. To by pro něj ve dvaatřiceti, kdy by měl mít před sebou ta nejlepší kulturistická léta, mohl být celkem problém. Zda tuto jedinou výraznější slabinu Vallierovi rozhodčí odpustí a díky lepší připravenosti mu před domácím publikem dopřejí na úkor Hassana Mostafy vítězství, měl v závěru finále ukázat vyhlašovací ceremoniál.

Iain Valliere, vítěz Toronto Pro Supershow 2023 (foto: Instagram.com/toprosupershow)

Výsledky se vyhlašovaly od pátého místa a pátá příčka připadla masivnímu Joeovi Seemanovi, před kterého se překvapivě vmáčkl čtvrtý Robin Strand. Robin se už na předsoutěžních fotografiích zdál být v perfektní formě a nakonec se mu ji podařilo přenést i na pódium. Třetí místo podle očekávání patřilo Rossu Flaniganovi. Také on závodil špičkově připravený a na stagi předvedl podobně nadšený a bojovný výkon jako před týdnem při svém první profesionálním vítězství v Kalifornii. To, s jakým entusiasmem Ross svými soutěžemi prochází, Vás jednoduše musí bavit! Hassan Mostafa byl vyhlášen na druhém místě, což znamená, že Iaina slabší prsní svaly nakonec jeho šesté vítězství mezi profíky nestály. Kanadský kulturista se díky svému nedělnímu triumfu stal desátým těžkotonážníkem, kterému se podařilo kvalifikovat na letošní Olympii. V kulturistice mužů open nastoupil také jediný český závodník napřič všemi deseti kategoriemi, když si zde už svůj čtvrtý start v probíhající sezóně připsal Slavoj Bednář. Bylo z toho pro něj velmi slušné osmé místo. Kromě borců z první pětice se před něj vmáčkli už jenom šestý Jason Lowe a jihokorejský profesionální nováček Jang Min Lee.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - kulturistika mužů open

    1. Iain Valliere*
    2. Hassan Mostafa
    3. Ross Flanigan
    4. Robin Strand
    5. Joe Seeman
    6. Jason Lowe
    7. Jang Min Lee
    8. Slavoj Bednář
    9. Mike Hulusi
    10. Eiren Gauley
    11. Sahar Kazes
    12. Morgan MacDonald
    13. Hossein Kalateh
    14. Alex Audi

* kvalifikace na Mr. Olympia 2023


Kulturistika mužů open na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Mr. Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Hadi Choopan Írán Mr. Olympia 2022 1.
Derek Lunsford USA Mr. Olympia 2022 2.
Nick Walker USA Mr. Olympia 2022 3.
Brandon Curry USA Mr. Olympia 2019 1.
Mamdouh Elssbiay Egypt Mr. Olympia 2020 1.
Samson Dauda Velká Británie Arnold Classic 2023 1.
Behrooz Tabani Írán Arnold Classic Brazil 2023 1.
Tonio Burton USA New York Pro 2023 1.
Ross Flanigan USA California Pro 2023 1.
Iain Valliere Kanada Toronto Pro Supershow 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Mr. Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - kulturistika mužů do 212 liber

V kulturistice mužů do 212 liber (96,2 kg) k soutěži nastoupilo jenom šest borců. Za horkého kandidáta na vítězství před vstupem na pódium mohl být považován šampión loňského Japan Pro Jang Sung Yeop, nakonec se ovšem zrodila malá senzace a zmíněný jihokorejský bodybuilder v Kanadě našel přemožitele. Bylo to dáno tím, že Jang mezi profíky zatím nejvíce ze všeho připomíná jakousi dvěstědvanáctkovou obdobu Hassana Mostafy. Svalů má sice na rozdávání, ale s tím, aby na stage přinesl optimální fazónu, mívá problémy.

Hwang Shin, Jang Sung Yeop, Piotr Borecki, Chris Buhr a Hon Ming Chun
na Toronto Pro Supershow 2023 (foto: Instagram.com/toprosupershow)

Díky lepší připravenosti jej proto tentokrát překonal Polák Piotr Borecki, jenž to letos zkoušel také ve physique a classic physique, aby se v Kanadě posléze ukázalo, že pro něj podobné experimenty nadávají žádný smysl. Doma je prostě mezi kulturisty. Celkově Piotr v lehčí kulturistické váze mezi profíky zvítězil už podruhé a může se tak těšit na další start na 212 Olympia. Yeop bral tedy druhé místo, trio medailistů uzavírá domácí Chris Buhr.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - kulturistika mužů do 212 liber

    1. Piotr Borecki*
    2. Jang Sung Yeop
    3. Chris Buhr
    4. Hwang Shin
    5. Hon Ming Chun
    6. Jordan Wise

* kvalifikace na 212 Olympia 2023


Kulturistika mužů do 212 liber na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na 212 Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Felipe Fierro Chile Sur Pro Cup 2022 1.
Shaun Clarida USA 212 Olympia 2020 1.
Angel Calderón Frias Španělsko 212 Olympia 2022 2.
Kamal Elgargni Libye 212 Olympia 2022 3.
Ahmad Ashkanani Kuvajt Saudi Classic 2023 1.
Felipe Moraes Brazílie Sao Paulo Pro 2023 1.
Kerrith Bajjo USA New York Pro 2023 1.
Piotr Borecki Polsko Toronto Pro Supershow 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na 212 Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - classic physique

V classic physique, ve kterém závodníci musejí splňovat hmotnostní limit ve vztahu k jejich výšce, svůj druhý start mezi profíky v první vítězství proměnil domácí Samuel Paquin. Medaili mají také druhý Carl Gauthier a třetí Gregory Dawson. Vynikajícího výsledku potom dosáhl Edgard John-Augustin, který poté, kdy ve věku pouhých čtyř let při autonehodě přišel o obě dolní končetiny pod koleny, závodí na protézách. V Torontu vybojoval čtvrté místo. Že si v konkurenci borců bez hendikepu vedl takhle skvěle, bylo dáno zejména tím, že Edgard od květnového Pittsburgh Pro, kde do letošní sezóny vstupoval, o pořádný kus posunul vpřed svojí formu.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - classic physique

    1. Samuel Paquin*
    2. Carl Gauthier
    3. Gregory Dawson
    4. Edgard John-Augustin
    5. Maurice Burgess
    6. Tyler Okowinsky
    7. Ali Emre
    8. Mojtaba Zabihi
    9. Josue Cortes Vargas
    10. Dimitri Williams
    11. Farzad Ghotbi
    12. Shane Makan

* kvalifikace na Classic Physique Olympia 2023


Classic physique na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Classic Physique Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Woilid Baatout Francie Tunisia Pro 2022 1.
Chris Bumstead Kanada Classic Physique Olympia 2019 1.
Ramon Queiroz Brazílie Classic Physique Olympia 2022 2.
Urs Kalecinski Německo Classic Physique Olympia 2022 3.
Mike Sommerfeld Německo Saudi Classic 2023 1.
Eric Brown USA Fit World Pro 2023 1.
Daniil Famponte USA Charlotte Pro 2023 1.
Andrei Kozhokar Rusko Korea AGP Pro 2023 (II.) 1.
Michael Daboul Velká Británie Pittsburgh Pro 2023 1.
German Pastor Španělsko Musclecontest Ireland Pro 2023 1.
Eric Wildberger Brazílie Optimum Classic Pro 2023 1.
Samuel Paquin Kanada Toronto Pro Supershow 2023 1.
Damien Patrick USA Mid USA Pro 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Classic Physique Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - physique mužů

Ve physique mužů se k vítězství probojoval Maročan Mehdi Kabbadj, který už měl ovšem před závody postup na Men's Physique Olympia 2023 jistý díky svému podzimnímu triumfu z Libya Pro. V top 5 ho v Torontu doplnili Rodrigue Chesnier, Bhuwan Chauhan, Julian Colley a Gary Cooper.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - physique mužů

    1. Mehdi Kabbadj*
    2. Rodrigue Chesnier
    3. Bhuwan Chauhan
    4. Julian Colley
    5. Gary Cooper
    6. Mario Stewart
    7. Daniel Rabiela
    8. Jarrett Jenkins
    9. Austin Belanger
    10. Francisco Alberto De La Cruz
    11. Rory Gissing
    12. Serge Victor
    13. Jamie Offrey
    14. Clarence Lau
    15. Jason Alan Robinson

* kvalifikace na Men's Physique Olympia 2023


Physique mužů na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Men's Physique Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Mehdi Kabbadj Maroko Libya Pro 2022 1.
Ming Chieh Tsai Tchaj-wan Taiwan Pro 2022 1.
Ramzi Kahlia Alžírsko Tunisia Pro 2022 1.
Corey Morris USA Battle of Texas 2022 1.
Erin Banks USA Men's Physique Olympia 2022 1.
Brandon Hendrickson USA Men's Physique Olympia 2018 1.
Diogo Montenegro Brazílie Men's Physique Olympia 2022 3.
Mahmood Almaghrabi Bahrajn Saudi Classic 2023 1.
Emanual Hunter USA Tri-City Classic Pro 2023 1.
Mauro Fialho Španělsko 1 BroPro Show 2023 1.
Carlos DeOliveira Brazílie Los Angeles Grand Prix 2023 1.
Benquil Marigny USA St. Louis Pro 2023 1.
Riccardo Croci Itálie Tropicarium Budapest Pro 2023 1.
Derrick Stevenson USA Optimum Classic Pro 2023 1.
Ryan Terry Velká Británie New York Pro 2023 1.
Emmanuel Costa Brazílie Sur Pro Cup Chile 2023 1.
Daniel Ammons USA Palmetto Classic Pro 2023 1.
Vinicius Mateus Brazílie Bahia Muscle Show 2023 1.
Andre Ferguson USA Miami Muscle Beach Pro 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Men's Physique Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - kulturistika vozíčkářů

V kulturistice vozíčkářů se představilo pět borců, včetně šampióna připojeného Toronto Pro Qualifier MohamadRezy Tabriziho Nouriho. Byl to právě tento Íránec závodící v barvách Kanady, který se na Toronto Pro Supershow posléze probojoval k vítězství a přímo se tak kvalifikoval na Wheelchair Olympia 2023. Stříbro bral Tim Caldwell, který tím dosáhl na svůj zatím nejlepší výsledek mezi profíky, bronzovou medaili má Jason Metcalf, jenž na si na klání jako vítěz letošního Arnold Classic Amateur připsal profesionální debut.

Zbývající místa v první pětici si rozebrali Bryan Williams a Jack McCann, který je ve dvaasedmdesáti letech nejstarším borcem, kterého na soutěžních pódiích ve wheelchair bodybuildingu můžeme vídat. Kulturistika vozíčkářů je jedinou kategorií, ve které v profesionální lize IFBB Jima Maniona po zpřísnění pravidel zůstal zachován kvalifikační žebříček. V závěru kvalifikačního období se z něj kromě vítězů jednotlivých klání na Olympii nominuje ještě pět dalších profíků. V Torontu bodovali všichni zbývající členové startovního pole.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - kulturistika vozíčkářů

    1. MohamadReza Tabrizi Nouri*
    2. Tim Caldwell
    3. Jason Metcalf
    4. Bryan Williams
    5. Jack McCann

* kvalifikace na Wheelchair Olympia 2023


Kulturistika vozíčkářů na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Wheelchair Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Harold Kelley USA Wheelchair Olympia 2018 1.
Gabriele Andriulli Itálie Wheelchair Olympia 2022 2.
Antoni Khadraoui Alžírsko Wheelchair Olympia 2022 3.
Josue Fabiano Brazílie Arnold Classic Brazil 2023 1.
MohamadReza Tabrizi Nouri Kanada Toronto Pro Supershow 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži

Kulturistika vozíčkářů - kvalifikační žebříček pro rok 2023 k 4. červnu:

p. jméno stát body
1. Tory Jones Kanada 20
2. Tim Caldwell USA 18
3. Woody Belfort Kanada 17
4. James Berger USA 14
5. Jason Metcalf USA 9




5. Bradley Betts USA 9
7. Bryan Williams USA 8
8. Jack McCann Kanada 7

Pravidla pro kvalifikaci na Wheelchair Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - kulturistika žen

V kulturistice žen sice nastoupily jenom čtyři závodnice, ale přesto soutěž v této kategorii nepostrádala jisté napětí. Vyrovnaný souboj o vítězství sváděly lepšími zády disponující Theresa Ivancik, kterou zdobí opravdu pěkný "V" tvar trupu a Julia Whitesel, která se pro změnu mohla chlubit většími a separovanějšími hamstringy. Jako spokojenější z pódia v závěru závodů odcházela Julia, která po druhých místech z New York Pro a Vancouver Island Showdown mezi kulturistkami dokázala na třetí pokus poprvé zvítězit. Theresa, kterou je možné považovat za jednu z nejženštěji působících profesionálních kulturistek současnosti, svůj výsledek z Toronta nese těžce. Krátce po sestoupení z pódia se dokonce svěřila, že z mnoha různých důvodů zvažuje konec kariéry. Jestli tuto dvojnásobnou účastnici Ms. Olympia uvidíme ještě někdy na závodech, tak zůstává otázkou. Bronz brala Tananarive Huie, před níž by letos měl být ještě start na Masters Olympia. Výsledkovou listinu Toronto Pro Supershow 2023 potom uzavírá jméno Meliny Perron.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - kulturistika žen

    1. Julia Whitesel*
    2. Theresa Ivancik
    3. Tananarive Huie
    4. Melina Perron

* kvalifikace na Ms. Olympia 2023


Kulturistika žen na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodnice kvalifikované na Ms. Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Andrea Shaw USA Ms. Olympia 2020 1.
Angela Yeo USA Ms. Olympia 2022 2.
Helle Trevino USA Ms. Olympia 2022 3.
Sherry Priami USA Van. Island Showdown 2023 1.
Natalia Kovaleva USA New York Pro 2023 1.
Julia Whitesel USA Toronto Pro Supershow 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Ms. Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - physique žen

Ve physique žen své první vítězství v konkurenci profesionálek vybojovala domácí Emilija Martic, která se na profi scéně pohybuje už od roku 2017. V top 5 jí doplnily Romana Skotzen, Amandine Kolly, Alyssa Coppolino a Nathalee Thompson.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - physique žen

    1. Emilija Martic*
    2. Romana Skotzen
    3. Amandine Kolly
    4. Alyssa Coppolino
    5. Nathalee Thompson
    6. Diana Schnaidt
    7. Kyna Squarey
    8. Wai Chun Virginia Kwok
    9. Cara Kerluck
    10. Josefa Paloma Barba Bedolla
    11. Renee Reefschlaeger
    12. Georgina D'Abreo
    13. Angela Noury
    14. Leona Lynn Gairy

* kvalifikace na Women's Physique Olympia 2023


Physique žen na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodnice kvalifikované na Women's Physique Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Natalia Abraham Coelho USA W. Physique Olympia 2022 1.
Sarah Villegas USA W. Physique Olympia 2020 1.
Brooke Walker USA W. Physique Olympia 2022 3.
Anne-Lorraine Mohn Francie Van. Island Showdown 2023 1.
Pamela Canfield USA St. Louis Pro 2023 1.
Elena Aviles Romero Španělsko Optimum Classic Pro 2023 1.
Emily Schubert USA Omaha Pro 2023 1.
Emilija Martic Kanada Toronto Pro Supershow 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Women's Physique Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - figure žen

Mezi závodnicemi z kategorie figure roli výrazné favoritky na vítězství potvrdila domácí Lola Montez, která se vloni blýskla bronzem z Figure Olympia. Na dalších místech v první pětici se za Lolou srovnaly Manon Dutilly, Jodi Boam, Lauren Martin-Stow a Dalila Alegria.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - figure žen

    1. Lola Montez*
    2. Manon Dutilly
    3. Jodi Boam
    4. Lauren Martin-Stow
    5. Dalila Alegria
    6. Carmen Penalver
    7. Giselie Heathcote
    8. Desiree Alferes
    9. Nora Prado
    10. Taylor Mauro
    11. Paige Sabedra
    12. Sally Forse
    13. Nelly Gonzalez
    14. Nina Paulus
    15. Tamika Robinson
    16. Theresa Dekker
    16. Amanda Elliott

* kvalifikace na Figure Olympia 2023


Figure žen na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodnice kvalifikované na Figure Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Cydney Gillon USA Figure Olympia 2017 1.
Jessica Reyes Padilla Portoriko Figure Olympia 2022 2.
Lola Montez Kanada Figure Olympia 2022 3.
Bojana Vasiljevic USA Orchid Pro 2023 1.
Donya Jackson USA Tri-City Classic Pro 2023 1.
Gabriela Consolmagno USA Wasatch Warrior 2023 1.
Madison Dinges USA Charlotte Pro 2023 1.
Cherish Richardson USA Pittsburgh Pro 2023 1.
Maria Luisa Baeza Diaz USA New York Pro 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Figure Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - wellness žen

Ve wellness žen své první profesionální vítězství vybojovala Španělka Sandra Colorado Acal. Nejvýraznější soupeřkou jí při profesionálním debutu byla domácí Kristin Broadwell, která profi kartu získala na připojené amatérské soutěži. Trojici medailistek doplňuje Emily Azzarello Gauley.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - wellness žen

    1. Sandra Colorado Acal*
    2. Kristin Broadwell
    3. Emily Azzarello Gauley
    4. Anne-Marie Gobeil
    5. Lauren Barton
    6. Winglam Lee

* kvalifikace na Wellness Olympia 2023


Wellness žen na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodnice kvalifikované na Wellness Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Francielle Mattos Brazílie Wellness Olympia 2021 1.
Isabelle Nunes Brazílie Wellness Olympia 2022 2.
Angela Borges Brazílie Wellness Olympia 2022 3.
Kassandra Gillis Kanada Wellness International 2023 1.
Alexis Adams USA Sampson Showdown 2023 1.
Renata Guaraciaba Brazílie Musclecontest Rio Pro 2023 1.
Amanda Burnett USA Houston Tournament of Ch. 2023 1.
Giselle Machado Brazílie Charlotte Pro 2023 1.
Tefani-Sam Genadi Razhi USA Miami Muscle Beach Pro 2023 1.
Sandra Colorado Acal Španělsko Toronto Pro Supershow 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Wellness Olympia 2023 najdete zde.


Toronto Pro Supershow 2023 - bikiny fitness žen

V bikiny fitness žen své zkušenosti prodala Mexičanka Eli Fernandez, která vybojovala už své deváté vítězství v Manionově profesionální lize. Její první triumf na profesionální scéně se datuje do roku 2016 a Eli se tak na vrcholu drží už poměrně dlouho. Druhé až páté místo si za ní v uvedeném pořadí rozebraly Adair Libbrecht, Maxine Somov, Brittany Gillespie a Kateryna Kauffmann.


Výsledky Toronto Pro Supershow 2023 - bikiny fitness žen

    1. Eli Fernandez*
    2. Adair Libbrecht
    3. Maxine Somov
    4. Brittany Gillespie
    5. Kateryna Kauffmann
    6. Racquel Hutchinson
    7. Marylou Charette
    8. Ayleen Santander
    9. Nikki Kiani
    10. Courtney Ustrzycki
    11. Sophia So Wai Pik
    12. Maritza Romano Pacheco

* kvalifikace na Bikini Olympia 2023


Bikiny fitness žen na Toronto Pro Supershow 2023

Více fotografií z Toronto Pro Supershow 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodnice kvalifikované na Bikini Olympia 2023 k 4. červnu:

jméno stát soutěž um.*
Jibin Park Jižní Korea Taiwan Pro 2022 1.
Ivanna Escandar Španělsko Bigman Weekend Pro 2022 1.
Amanda Marques Brazílie Sur Pro Cup 2022 1.
Phoebe Hagan Velká Británie Battle of Texas 2022 1.
Maureen Blanquisco Norsko Bikini Olympia 2022 1.
Jennifer Dorie Kanada Bikini Olympia 2021 1.
Ashley Kaltwasser USA Bikini Olympia 2013 1.
Nittaya Kongthun Thajsko Musclecontest Japan Pro 2023 1.
Alessia Facchin Itálie Orchid Pro 2023 1.
Lauralie Chapados Kanada Bikini International 2023 1.
Brenda Farias Brazílie Campinas Pro 2023 1.
Aimee Velasquez USA Klash Series Ch. 2023 1.
Eszter Oczella Maďarsko 1 BroPro Show 2023 1.
Hyojung Kim Jižní Korea Korea AGP Pro 2023 1.
Vania Auguste USA Charlotte Pro 2023 1.
Romina Basualdo USA GRL PWR Pro 2023 1.
Savannah Watchman USA California Night of Ch. 2023 1.
Zsofia Reka Molnar Maďarsko Tropicarium Budapest Pro 2023 1.
Elisa Pecini Brazílie Bikini Olympia 2019 1.
Sierra Swann USA Optimum Classic Pro 2023 1.
Reijuana Harley USA Klash Series S. USA Pro 2023 1.
Cristobalina Pajares Torres Španělsko Miami Muscle Beach Pro 2023 1.
Eli Fernandez Mexiko Toronto Pro Supershow 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Bikini Olympia 2023 najdete zde.


Foto:
www.npcnewsonline.com / Zoom Image Pros



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie